To je to što me zanima!

Ljuti navijači potjerali Didu i Ronaldinha na spavanje!

Brazilci Ronaldinho i Dida zabavljali su se u jednom milanskom noćnom klubu, no oko 2 ujutro spasila ih je skupina navijača i potjerala ih kući...
Vidi originalni članak

Vrhunsku sambu izvodio je njihov popularni sunarodnjak Neguinho u jednom milanskom klubu, a Ronaldinho (29) i Dida (35) uživali su u glazbi i odlično se zabavljali. No u jednom trenutku uočila ih je skupina navijača Milana, kojoj se nije svidjelo da Brazilci tulumare nekoliko sati prije početka jutarnjeg treninga. Prišli su im, rastjerali ljude koji su tražili autograme te iznenađene Ronaldinha i Didu potjerali prema izlazu i pritom im žučno objašnjavali kako nemaju što raditi vani, budući da im je ujutro trening.
Brazilci su ih poslušali i napustili klub, ne želeći riskirati eventualne neugodnosti.
Ionako su morali smišljati dobru ispriku treneru Leonardu. Ronaldinho je prije par dana "bančio" po Barceloni, no tada je imao slobodan dan od trenera. Sada će morati smisliti dobru ispriku, osobito nakon što je talijanski list Gazzetta dello Sport objavila priču da su on i Dida bili vani.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Big Smoke 08.08.2009.

    didu razumijem,on jedva da i igra,al ne kužim ronaldinha,još je relativno mlad i ima još nekaj vremena za postić

  • heurelio 08.08.2009.

    ronaldinho je debil. ili nek se uozbilji ili nek se okane nogometa... ovako se samo sramoti!! i bit ce upamcen samo po tulumarenju!!!!

  • Dario 30 08.08.2009.

    ma ronaldinho je kralj bio je najjaci par godina zaradio velike novce sad nek covjek uziva...kladim se da mu je mjesec dana intezivnog treninga i volje da bi i sad bio najjaci i moze ronaldu ocitat nogometnu skolu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare