To je to što me zanima!

Ljutiti Abramovič prekinuo je pregovore s Ballackom...

Abramovič je od 2003. 'utukao' u Chelsea čak 750 mil. €, a ove su godine ispali već u 1/4 finala LP. Igrači više nisu sigurni u produljenje ugovora
Vidi originalni članak

Njemački dnevnik Bild piše da bi kapetan 'elfa' Michael Ballack na kraju ove sezone mogao napustiti londonski Chelsea, s kojim još nije obnovio ugovor. Ballacku (33) je Chelsea četvrti klub u profesionalnoj karijeri, a tek prvi izvan Njemačke. Igrao je u Kaiserslauternu, Bayeru i Bayernu, a 2006. godine Jose Mourinho ga je doveo na Stamford Bridge. Njemačkom reprezentativcu i kapetanu ugovor s Chelseajem završava 30. lipnja ove godine, a Ballack još ne zna hoće li dobiti novi. Klupski gazda Roman Abramovič, koji je u momčad 'utukao' 750 milijuna eura od 2003. godine, još uvijek je ljut zbog ispadanja od Intera u osmini finala Lige prvaka. Zna se da je Liga prvaka trofej koji Ambamovič želi više od svega, a kojega Chelsea nikada nije osvojio. Ljuti Abramovič obustavio je pregovore s Ballackom oko novog ugovora. I ne samo s njime, već i s Decom, Joeom Coleom i Nicolasom Anelkom, piše Bild. Ballack zbog toga ne gubi živce.
- Ne uznemiruje me ta situacija, i dalje sam opušten. Takve stvari se događaju mnogim drugim velikim igračima. Znam da ću igrati nogomet još dvije godine na vrhunskoj razini - izjavio je Ballack.
Jedino ne zna u kojem klubu. Bild prenosi navode engleskih novina, koje tvrde da Ballacka bezuvjetno želi dovesti Jose Mourinho, kao što ga je doveo i prije četiri godine u Chelsea, kojeg je tada vodio. Mourinho bi volio imati Ballacka u momčadi bez obzira na to hoće li ostati u Interu ili postati novi trener Liverpoola, špekulira Bild. Portugalski stručnjak posebno cijeni Ballacka. Kada je odlazio sa Stamford Bridgea, rekao je:
- Michael je veliki profesionalac koji se nikada ne predaje, uvijek je pozitivan i gleda samo prema naprijed. Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s njime.
Možda bi to zadovoljstvo Mourinho vrlo brzo mogao opet osjetiti, zaključuje Bild...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • manuelkan 15.04.2010.

    jebo ga Balak i oni ostali glupi Portugalci...zato i nece nista osvojit

Komentiraj...
Vidi sve komentare