Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ljutiti Abramovič prekinuo je pregovore s Ballackom...

Ljutiti Abramovič prekinuo je pregovore  s Ballackom...
1

Abramovič je od 2003. 'utukao' u Chelsea čak 750 mil. €, a ove su godine ispali već u 1/4 finala LP. Igrači više nisu sigurni u produljenje ugovora

VIDEO

Njemački dnevnik Bild piše da bi kapetan 'elfa' Michael Ballack na kraju ove sezone mogao napustiti londonski Chelsea, s kojim još nije obnovio ugovor. Ballacku (33) je Chelsea četvrti klub u profesionalnoj karijeri, a tek prvi izvan Njemačke. Igrao je u Kaiserslauternu, Bayeru i Bayernu, a 2006. godine Jose Mourinho ga je doveo na Stamford Bridge. Njemačkom reprezentativcu i kapetanu ugovor s Chelseajem završava 30. lipnja ove godine, a Ballack još ne zna hoće li dobiti novi. Klupski gazda Roman Abramovič, koji je u momčad 'utukao' 750 milijuna eura od 2003. godine, još uvijek je ljut zbog ispadanja od Intera u osmini finala Lige prvaka. Zna se da je Liga prvaka trofej koji Ambamovič želi više od svega, a kojega Chelsea nikada nije osvojio. Ljuti Abramovič obustavio je pregovore s Ballackom oko novog ugovora. I ne samo s njime, već i s Decom, Joeom Coleom i Nicolasom Anelkom, piše Bild. Ballack zbog toga ne gubi živce.
- Ne uznemiruje me ta situacija, i dalje sam opušten. Takve stvari se događaju mnogim drugim velikim igračima. Znam da ću igrati nogomet još dvije godine na vrhunskoj razini - izjavio je Ballack.
Jedino ne zna u kojem klubu. Bild prenosi navode engleskih novina, koje tvrde da Ballacka bezuvjetno želi dovesti Jose Mourinho, kao što ga je doveo i prije četiri godine u Chelsea, kojeg je tada vodio. Mourinho bi volio imati Ballacka u momčadi bez obzira na to hoće li ostati u Interu ili postati novi trener Liverpoola, špekulira Bild. Portugalski stručnjak posebno cijeni Ballacka. Kada je odlazio sa Stamford Bridgea, rekao je:
- Michael je veliki profesionalac koji se nikada ne predaje, uvijek je pozitivan i gleda samo prema naprijed. Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s njime.
Možda bi to zadovoljstvo Mourinho vrlo brzo mogao opet osjetiti, zaključuje Bild...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti