To je to što me zanima!

Ljutiti Bjelica ignorirao pitanja novinara: 'Nemam komentara'

Nije htio komentirati ni susret, ni igru Petkovića, ni svoje ponašanje koje je dovelo do crvenog kartona... Samo je u prolazu dobacio simboličnu rečenicu: Što da vam kažem kad sve znate...
Vidi originalni članak

Osijek je svladao Dinamo 1-0 u 22. kolu Hrvatske nogometne lige, a zagrebački klub zaradio je čak tri crvena kartona u utakmici.

OSIJEK - DINAMO 1-0 Marić penalom srušio Dinamo, isključeni Dilaver i Stojanović...

Nakon što je zbog starta na Grezdi drugi žuti dobio Dilaver, u samoj završnici su isključeni Stojanović i trener Nenad Bjelica zbog ponašanja. 

Uz to, u prvom poluvremenu je Dinamu intervencijom VAR-a poništen i penal koji im je donio Zebec.

VIDEO/ANKETA Penal ili ne: Ademi je pao, VAR ga poništio! Je li opravdano?

Poslije susreta Dinamov se trener pojavio na presici, a na pitanja novinara odgovarao je prilično jednostavno:

- Nemam komentara.

Nije htio komentirati ni susret, ni igru Petkovića, ni svoje ponašanje koje je dovelo do crvenog kartona... Samo je u prolazu dobacio simboličnu rečenicu:

- Što da vam kažem kad sve znate...

Trener Osijeka ipak je bio nešto rječitiji:

- Teška, ali zaslužena pobjeda. I na prošloj sam konferenciji rekao da mi igrači ulijevaju vjeru jer jako dobro treniraju od početka priprema. Nisam imao igračima što zamjeriti ni protiv Gorice, ni prošlo kolo, a ni sad. Nadam se da će navijači nastaviti dolaziti u ovako velikom broju. Više nego zaslužena pobjeda. Rekao sam da je ovo najofanzivniji sastav koji je možda ikad istrčao na teren protiv Dinama. Nismo mi momčad koja može igrati bunker... - započeo je Kulešević pa se dotakao crvenog kartona Dilavera koji je uvelike utjecao na tijek utakmice:

- Sigurno da s igračem manje nije jednostavno igrati. Čuo sam dosta prigovora na naš račun prošlu utakmicu, a i Hajduk jučer. Dakako da je to prelomilo utakmicu.

Prepucavanjem uoči utakmice po društvenim mrežama, kao i suđenjem i VAR-om općenito nije se htio zamarati:

- Imam dosta briga oko momčadi i igrača. Ne bih ulazio oko priča oko VAR-a i prepucavanja na internetu. Pokušavam ostati pozitivan i fokusirati se na ono na što mogu utjecati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Firefox_1 17.02.2020.

    Osijek je odlična ekipa i uz Dinamo naša najbolje posložena momčad. Stoga mi nije jasno čemu toliko galame i vrijeđanja, Osijek je jučer zasluženo pobijedio. Možda su Modri ostali iznenađeni zeštinom igre, možda su očekivali susret na nivou " derbija" sa Lokomotivom, ali to je već njihov problem. Što se Dinamovog trenera tiče, očito da v d. savjetnika iz dijaspore održava redovite satove edukacije svom treneru.

  • asterblistoc_1 16.02.2020.

    Drag mi je Bjelica, ali ovo nije nivo na koji nas je navikao, barem mene ... ja sam iznenađen i razočaran ovakvim ponašanjem ... trener Dinama se tako ne ponaša! Bolje bi bilo da malo razdrma momčad jer ovo u Osijeku nije ličilo na ništa! I kupite tog Lovrića konačno ma koliko da košta! On barem zna opaliti po golu!

  • 16.02.2020.

    Slabo nam dinamo igra vec neko vrijeme,pogotovo oni koji su bili najhvaljeniji,danas me petko ubil u pojam

Komentiraj...
Vidi sve komentare