To je to što me zanima!

Lokosi i Slaven uvjerljivo dalje, Šibenik i Inter prošli u drami...

Nakon sjajnih Osječana, Lokomotiva i Slaven su također osigurali nastavak natjecanja. Lokosi su s 3-0 , a "farmaceuti" s 2-0 prošli dalje bez problema, dok je Šibenik slavio u fotofinišu protiv Belišća 2-1...
Vidi originalni članak

Nakon saznanja prvog četvrtfinalista Hrvatskog nogometnog kupa, kada je Osijek svladao Zadar rezultatom 3-0, ove se srijede odigravaju ostali susreti osmine finala. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi su na travnjak izašli Vinogradari dočekati zagrebačku Lokomotivu koja je na gostujućem travnjaku bila sigurna i s 3-0 osigurala prolaz u sljedeći dio natjecanja.

Prvi je gol postigao već u 16. minuti Marko Tolić, a s minimalnom prednošću su gosti otišli na pauzu. Za 2-0 zabio je Myrto Uzuni 14 minuta prije kraja, a u sudačkoj nadoknadi stigao je i treći gol u mrežu domaćih. Strijelac je ponovo bio Tolić, kojemu je to bio peti gol ove sezone.

U gostima su slavili i "farmaceuti". Slaven je u mrežu domaćina Bijelog brda zavukao dva gola, ali ne baš sigurno kao što su to učinili lokosi. Naime, prvih 45 minuta nije bilo pogotka niti s jedne strane, a tek 14 minuta nakon povratka iz svlačionica Bruno Bogojević pogađa za 1-0, a Nemanja Glavčić bio je precizan za povećanje rezultata desetak minuta prije kraja.

Šibenik i Belišće imali su pravu dramu. Ivan Antunović zabio je već u 3. minuti susreta za 1-0, a Bruno Damjanović izjednačio je rezultat u 28. minuti. Ništa se nije na semaforu mijenjalo sve do 95. minute susreta. 

U drugom okršaju prvoligaša, uz onaj Gorice i Hajduka, zaprešićki Inter slavio je u Puli kod Istre 1961 rezultatom 2-1. Damir Grgić doveo je Zaprešićane u vodstvo u 19. minuti, tri minute kasnije izjednačio je Antonio Ivančić, a gosti su došli do pobjede i prolaska među najboljih osam 14 minuta prije kraja golom Igora Postonjskog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kimi 10 30.10.2019.

    Ovaj Inter Zaprešić u zadnje vrijeme nešto efikasan postao, svaku utakmicu gol ,dva ( Osijeku i 3 dali )

Komentiraj...
Vidi sve komentare