Obavijesti

Sport

Komentari 1

Lokosi i Slaven uvjerljivo dalje, Šibenik i Inter prošli u drami...

Lokosi i Slaven uvjerljivo dalje, Šibenik i Inter prošli u drami...
3

Nakon sjajnih Osječana, Lokomotiva i Slaven su također osigurali nastavak natjecanja. Lokosi su s 3-0 , a "farmaceuti" s 2-0 prošli dalje bez problema, dok je Šibenik slavio u fotofinišu protiv Belišća 2-1...

VIDEO

Nakon saznanja prvog četvrtfinalista Hrvatskog nogometnog kupa, kada je Osijek svladao Zadar rezultatom 3-0, ove se srijede odigravaju ostali susreti osmine finala. 

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

Prvi su na travnjak izašli Vinogradari dočekati zagrebačku Lokomotivu koja je na gostujućem travnjaku bila sigurna i s 3-0 osigurala prolaz u sljedeći dio natjecanja.

Prvi je gol postigao već u 16. minuti Marko Tolić, a s minimalnom prednošću su gosti otišli na pauzu. Za 2-0 zabio je Myrto Uzuni 14 minuta prije kraja, a u sudačkoj nadoknadi stigao je i treći gol u mrežu domaćih. Strijelac je ponovo bio Tolić, kojemu je to bio peti gol ove sezone.

Vinogradar i Lokomotiva sastali se u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa

U gostima su slavili i "farmaceuti". Slaven je u mrežu domaćina Bijelog brda zavukao dva gola, ali ne baš sigurno kao što su to učinili lokosi. Naime, prvih 45 minuta nije bilo pogotka niti s jedne strane, a tek 14 minuta nakon povratka iz svlačionica Bruno Bogojević pogađa za 1-0, a Nemanja Glavčić bio je precizan za povećanje rezultata desetak minuta prije kraja.

Šibenik i Belišće sastali se u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa

Šibenik i Belišće imali su pravu dramu. Ivan Antunović zabio je već u 3. minuti susreta za 1-0, a Bruno Damjanović izjednačio je rezultat u 28. minuti. Ništa se nije na semaforu mijenjalo sve do 95. minute susreta. 

U drugom okršaju prvoligaša, uz onaj Gorice i Hajduka, zaprešićki Inter slavio je u Puli kod Istre 1961 rezultatom 2-1. Damir Grgić doveo je Zaprešićane u vodstvo u 19. minuti, tri minute kasnije izjednačio je Antonio Ivančić, a gosti su došli do pobjede i prolaska među najboljih osam 14 minuta prije kraja golom Igora Postonjskog.

Pula: Istra i Inter sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome