To je to što me zanima!

Lokomotiva preokrenula Slaven

Iako su gosti poveli golom Prce u 38. minuti, to nije bilo dovoljno ni za bod u Kranjčevićevoj. Lokosi su preokrenuli s dva gola u nastavku za velika tri boda (2-1) i ostavili Istru samu za začelju
Vidi originalni članak

U susretu 15. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Slaven Belupo sa 2-1 ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone. Hrvatski doprvaci prvu su pobjedu ostvarili 21. kolovoza protiv Rijeke sa 1-0, a potom su nanizali čak 11 kola bez slavlja.

"Lokosi" su porazili "Farmaceute" okrenuvši rezultat u drugom poluvremenu. Gosti su poveli u 38. minuti, a strijelac je bio stoper Franjo Prce. Imao je što za slaviti Tomislav Stipić, a strateg 'farmaceuta' mogao se nadati da će se, nakon poraza od Dinama (5-1), vratiti na pobjedničke staze.

No Lokomotiva je u drugom poluvremenu okrenula rezultat golovima Indrita Tucija (51) i Aliyju Ibrahima (72). Tako je Goran Tomić uspio uzeti sva tri boda te držati korak s Varaždinom koji je u jučerašnjem susretu pobijedio Hajduk (4-2)

Lokomotiva je sada osma sa 12 bodova koliko ima i Varaždin na devetoj poziciji, dok je na začelju Istra 1961 s devet bodova. Slaven Belupo je ostao na šestom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare