To je to što me zanima!

Lokomotiva surađuje i s klubom iz Gambije: Universal Sporting Boysi igraju u dresovima Lokosa

Zanimljivo, za Lokomotivu je od 2010. do 2014. godine nastupao gambijski branič Lamin Samateh, a na Kajzerici uspješno surađuju i s osam nogometnih akademija u Kamerunu
Vidi originalni članak

U Madridu sam bio na Specijalističkom diplomskom (masteru) studiju Sportskog prava, a tamo mi je mentor bio čovjek iz Gambije, pa je tako došlo do suradnje, kaže nam Hrvoje Čabraja, tajnik škole nogometa Lokomotive.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gambijski trećeligaš Universal Sporting Boys od ljeta nastupa u dresovima Lokomotive. Na Kajzerici su nedavno potpisali sponzorski ugovor s Adidasom, pa su one "stare" Nike dresove poslali svojim novim prijateljima u Gambiju.

- S tim smo klubom potpisali i sporazum, oni će nam slati svoje najperspektivnije talente u Zagreb, a mi njima jednom godišnje nekog trenera da malo radi s njima - priča Čabraja.

Podsjetimo, boje Lokomotive je od 2010. do 2014. branio Gambijac Lamin Samateh, a Lokomotiva sličan sporazum ima i s osam nogometnih akademija u Kamerunu, za tu je priču zadužen Mathias Chago.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arow 30.11.2021.

    A da pomognu nasim deckima iz drugih liga?

  • TheKop10 30.11.2021.

    Na slici se vidi da 5 igrača ima jednu, a 5 drugu varijantu dresova. Nadam se da je to marketinška fora, da nisu igrali utakmicu u toj verziji

Komentiraj...
Vidi sve komentare