To je to što me zanima!

Sve po starom: Dinamo 11. put dobio 'mušteriju' Lokomotivu

Nogometaši Dinama u 15. kolu HNL-a nastavili su maksimalni niz protiv Lokomotive svladavši ju na Maksimiru 3-0. Golove su zabili Brozović, Antolić i Rukavina...
Vidi originalni članak

U gradskom derbiju na Maksimiru Dinamo je kao 'gost' svladao Lokomotivu s 3-0. Golove za 'modre' zabili su Marcelo Brozović iz penala u 37., Domagoj Antolić u 69. minuti te Ante Rukavina u 89. minuti. 

U dvoboju 'bratskih klubova' Dinamo je dominirao gotovo cijelu utakmicu i imao posjed lopte, a Lokomotiva prijetila uglavnom iz kontri i polukontri. 

U 37. minuti Chago i Gorupec spetljali su se oko Soudanija koji je pao u šesnaestercu, a sudac je pokazao na bijelu točku. 

U drugom poluvremenu Dinamo je ponovno bolji, a Antolić je svojim prvijencom u HNL-u, u 69. minuti, odličnim udarcem iz daljine pogodio za 2-0. Pred sami kraj utakmice jednu od rijetkih pogrešaka obrane Lokomotive iskoristio je Ante Rukavina i odlično pogodio s 18 metara za uvjerljivu pobjedu Dinama. 

U drugoj utakmici dana Istra 1961 i Osijek odigrali su 1-1

Mamić: Visjeli smo kao lusteri, Lokosi su nas mogli kazniti

Rezultati 15. kola Prve HNL, subota:

  • Lokomotiva - Dinamo 0-3
  • Istra 1961 - Osijek 1-1
Idi na 24sata

Komentari 504

  • hrvatskazemljakriminala 03.11.2013.

    Serem se na HNS kad dozvoljava ovu sprdacinu da jedan klub ima dvije momcadi u prvoj ligi

  • walter77 03.11.2013.

    Ja ne znam sto se Hadukovi navijaci na ovome postu pravdaju za Vinogradar,nidze veze.Penal je bio,svaki sudija bi ga svirao,Adijev prekrsaj jeste dvojben,i on je bio iza 16 metara ali ako pogledate snimku prvo je dirao loptu.Gusto na vrhu,pa ne razumijem na osnovu cega gajite nade,ako je neko opasan to je Rijeka,vi niti imate organizaciju u klubu a ni kvalitetu,i ono malo sto vrijedi na bubanj ce zimi..

  • bitanga1 03.11.2013.

    i opet su im pustili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare