To je to što me zanima!

Lokosi projurili kraj 'pjesnika': Šest komada za treće mjesto

Nogometaši Lokomotive upisali su najuvjerljiviju pobjedu sezone protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Bilo je 6-0 za Ivkovićeve koji su privremeno preuzeli treću poziciju
Vidi originalni članak

Osijek je Splitu zabio četiri, a Lokomotiva Zagrebu čak šest golova. Neobičnu jednostranu subotu u MAXtv Prvoj ligi upotpunili su lokosi u Kranjčevićevoj i tako došli do prve pobjede u službenoj utakmici u 2015.

Kada je Marko Kolar početkom treće minute s 20-ak metara iz okreta sjajno pogodio za 1-0, znalo se da Ivkovićeva momčad misli ozbiljno nakon prošlotjednog poraza od Dinama. Do predaha je Livaković još jednom morao po loptu u mrežu, minutu prije kraja prvog dijela Kolar je u praznu mrežu zabio svoj i Lokomotivin drugi gol.

"Pjesnici" su se u drugom dijelu potpuno raspali i primili još četiri gola. Jan Doležal nakon golova Dinamu i Rijeci u kupu zabio je i Zagrebu petom u 69. minuti, a loptu je dodirnuo i Zagrebov Kovačić pa mu se pripisao autogol. U završnici su dva gola na potpuno dekoncentriranu obranu domaćih u praznu mrežu zabili Gržan i Marić, pa je tako na semaforu stajalo visokih 6-0.

Uz dvije utakmice više Lokomotiva je preskočila Hajduk na trećem mjestu s 31 bodom. Hajduk ima 29, a Zagreb na petoj poziciji 27.

MAXtv Prva liga, 21. kolo

  • Zagreb - Lokomotiva 0-6 (Kolar 2, 44', Kovačić 63' (ag.), Gržan 85', Marić 90')
Idi na 24sata

Komentari 51

  • satan999 15.02.2015.

    ovaj socijalni ZG nije jučer uspio zabit gol i odneo mi finu lovu. Sljepci

  • dinamovac1111 14.02.2015.

    Ovaj Doležaj zabija svaku utakmicu.Prvo protiv Dinama,pa protiv Rijeke u kupu i onda sada opet zabije protiv Zagreba.Hitno ga dovest u bolji klub,jer dečko zabija svaku utakmicu

  • Frenkyy 14.02.2015.

    Naučili nešto na kantridi ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare