To je to što me zanima!

Lokosi se bolje snašli u kaljuži: Izbacili Rudeš, ušli u polufinale

Lokomotiva se pridružila Dinamu i Hajduku u polufinalu Hrvatskoga nogometnog kupa, a Rudešu je pred kraj utakmice poništen pogodak jer je lopta kod ubašaja iz kornera izašla iz terena
Vidi originalni članak

Lokomotiva je treća momčad koja je izborila polufinale Hrvatskog kupa. Dinamo i Hajduk su prošla osigurali u srijedu, a u četvrtak je Lokomotiva u Kranjčevićevoj s 2-1 pobijedila Rudeš.

Loš teren je dodatno pogoršala kiša koja čitav dan pada u Zagrebu, a u kaljuži su se bolje snašli lokosi.

KUP: ISTRA NEMOĆNA Henriquez s tri komada razbio Istru za Dinamovo polufinale!

Rudeš je poveo u desetoj minuti igre pogotkom Antonija Glaudera glavom nakon kornera, a izjednačila je Lokomotiva u 39. minuti kada je s bijele točke pogodio Lovro Majer. Penal su lokosi dobili nakon što je Glauder u kaznenom prostoru srušio Kolingera.

Preokret i slavlje lokosima osigurao je Luka Ivanušec golom za 2-1 u 65. minuti igre. Rudeš je u 85. minuti uspio izjednačiti nakon ubačaja iz kornera, ali je gol Bouyan Fenga poništen jer je lopta prilikom ubačaja izašla iz terena.

SLAVLJE SPLIĆANA Hajduk kroz Osijek u polufinale Kupa: Čekali su ovo 2,5 godine!

Posljednjeg polufinalista ćemo saznati 13. prosinca kada se u Zaprešiću sastaju Inter i Rijeka.

  • Rudeš (3-4-2-1): Picak - Franić, Barbarić, Glauder (od 72. Feng) - Livančić, Vuco, Muić, Boršić - Havojić (od 80. Lulić), Ivančić (od 81. Turčin) - Budimir
  • Lokomotiva (4-2-3-1): Šemper - Barić, Majstorović, Kolinger, Musa - Chago (od 20. Burić), Šunjić - Krstanović, Majer (od 88. Brezina), Ivanušec - Radonjić (od 75. Oluić)

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Josip Joe Milovich 01.12.2017.

    Samo ne Hajduk-Rijeka, to bi trebalo biti finale, da bude prava fešta nogometa!

  • Mozak 30.11.2017.

    A sada slijedi neizvjesno i pošteno izvlačenje polufinalnih parova, u kojemu će Dinamo, sasvim slučajno, izvući najtežeg mogućeg protivnika....Lokomotivu...!

  • markomatić_2 30.11.2017.

    Kakav je smisao igranja po ovakvom terenu? Najbolje da se netko još jako ozlijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare