To je to što me zanima!

Lokosi sredili 'pjesnike' već u prvom dijelu, dva gola Marića

U prvoj od dvije nedjeljne utakmice 12. kola Prve lige Lokomotiva je u Kranjčevićevoj svladala Zagreb 3-0 i tako ga prestigla na ljestvici. Mirko Marić zabio je dva gola...
Vidi originalni članak

Manje od 40 minuta bilo je dovoljno Lokomotivi da riješi pitanje pobjednika u prvom od dva nedjeljna susreta 12. kola MAXtv Prve lige. Zagreb je kao službeni gost nije dobro proveo u Kranjčevićevoj, izgubio je 3-0.

Lokosi su poveli u 11. minuti nakon kornera Pavičića koji je spremno dočekao Mirko Marić i zabio svoj prvi gol na utakmici. Već u 18. minuti nove nevolje za Dominika Livakovića: Matić je u šesnaestercu srušio Musu, a sudac Zebec pokazao na penal koji je iskoristio Damir Šovšić.

Konačan rezultat sedam minuta prije odmora po već prokušanom receptu postavio je Mirko Marić, bivši igrač Širokog Brijega, nakon kornera Pavičića. Ovi su mu golovi bili prvi u Prvoj ligi u karijeri.

U nastavku su obje momčadi mogle zabiti po nekoliko golova, ali sve izgledne prilike obrane su uspješno zaustavljale. Lokosi su tako prestigli gradskog rivala na ljestvici i sad su peti sa 16 bodova, a na poziciji ispod uz tri boda manje ima Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • strmi007 20.10.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooo

  • gregor crna ovca 19.10.2014.

    cirkus tramvaj lige se nastavlja... da oče izbaciti lokose i zagreb.. lokose jer rade nezakonito posluju, druga momčad dinama što nebi smjeli igrati u prvoj ligi, a zgb radi nepodmirenih računa.. al nije to varteks da se odma reagira ipak je to klub iz zagreba pa da sinovi od mamića idu tramvajem na utakmice zagreb im treba jer su im uvijek osigurana 3 boda kao i što se tiče lokosa. dok hajduk gubi bodove ovi tu osvajaju.. nadam se da če kad tad pasti i veliki gazda maminjo.

  • Americka_pita 19.10.2014.

    Gdje je Cibalia, gdje je Kamen ingrad, Šibenik, Međimurje, Varteks, naravno i Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Pula Staro Češko.. Ta mi je liga tako draga bila, ovo sada i zadnjih koju godinu bome nikako, bezveze baš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare