To je to što me zanima!

'Lokosima' drama protiv Istre u 'ludoj' završnici, kaos za kraj

Kakva utakmica u Puli. Lokomotiva je do 87. minute gubila 1-0, ali je golovima Mišića i Pjace okrenula sve u svoju korist. Na kraju je Marić pokazao i dva crvena
Vidi originalni članak

To je za nas sigurno najteža utakmica sezone, rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković uoči gostovanja u Puli kod Istre. I bilo je teško 'lokosima', gubili su sve do 87. minute, ali onda su tri minute zabili dva gola i pobjedom 2-1 ostali jedina momčad sa stopostotnim učinkom u Prvoj HNL nakon četiri kola.

Bila je to vrlo dobra i uzbudljiva utakmica u kojoj su u prvom poluvremenu Istrani napadali, ali bolje prilike imali su gosti. Ipak, nije bilo preciznosti ni na jednoj strani pa se na odmor otišlo bez golova.

Na gol je gotovo 3000 gledatelja u Puli čekalo do 65. minute kada su zabili domaćini. Jo je pucao, ali je Picak samo kratko odbio, točno pred Križmana, koji je iz blizine zabio za 1-0.

Samo osam minuta kasnije slična akcija Istre kao kod gola, ali ovog puta Križmanov udarac obranio je Picak.

U 82. minuti prva prilika u nastavku za Lokomotivu, ali je udarac Puljića glavom sa sedam, osam metara prohujao iznad prečke.

Lokomotiva je izjednačila u 87. minuti nakon vrlo dvojbene situacije. Naime, nakon jednog starta igrač Istre ostao je ležati na polovici 'lokosa', ali sudac Bruno Marić nije prekinuo susret. Ivkovićeva momčad izvela je polukontru, Bručić je dodao za Mišića, koji je izjednačio na 1-1.

Trener Puljana Igor Pamić poludio je na suca, ušao u teren, čak se počeo prepirati i s gostujućim igračima, ali odluka suca se nije mijenjala.

Izjednačenje kao da je šokiralo Puljane, jer su samo dvije minute kasnije primili i drugi gol, a strijelac je bio Pjaca.

To je diglo atmosferu do usijanja, a sve je kulminiralo u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je došlo do naguravanja na terenu, a Marić je odlučio isključiti Franjića i Mesarića koji su zakuhali cijelu situaciju.

Lokomotiva je pobjedom ponovno preuzela vrh ljestvice s maksimalnih 12 bodova, dok je Istra peta s četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Enkis 06.08.2013.

    svi koji su došli gledati tekmu (pa i skupina od oko četrdesetak stranaca na istočnoj tribini koji su navijali za istru i s demonima stvorili prekrasnu atmosferu) su pokradeni od idiota marića koji nije bio spominjan kao sudac ove utakmice ali eto jedini je valjda mogao biti potkupljen za scenarij u zadnjih par minuta.žao mi je igrača istre koji su bili bolji od lokomotive i iako poraženi zaslužili su ovacije nakon kraja tekme šlag na kraju je bila boca koju je dobio kreten od suca u glavu na izlazu s terena (da je bar bilo nešto konkretnije) fair play bi trebala biti jedna od bitnijih stvari u nogometu ali ono što je lokomotiva pokazala nije čak ni sramotno ni jadno već stvaran prikaz situacije u našem nogometu. svaka čast pamiću na samokontroli jer bi ja istog trenutka izvukao igrače s terena (iako bi to imalo određene posljedice po klub). forza istra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • IvanTurković Pleše 06.08.2013.

    brw lokosi a vi sto govorite da je gol zabijen podmuklo nije treba proci minimalno 30 sekundi da se izbaci i sudac treba reci da se izbaci

  • dario1983 06.08.2013.

    u osijeku penal u 87. , ovdje ovo ocito da ih se malo gura

Komentiraj...
Vidi sve komentare