To je to što me zanima!

Lokosima tek bod s Rudešom, Kastrati bez gola 12 utakmica

Utakmicom Rudeša i Lokomotive na Kranjčevićevoj otvoreno je 21. kolo HNL-a. Završilo je podjelom bodova (0-0), a zadovoljniji može biti fenjeraš Rudeš koji je osvojio četvrti bod u prvenstvu
Vidi originalni članak

Lokosi bezuspješno napadali, Rudeš se branio...

Tako je otprilike izgledala cijela utakmica Lokomotive i Rudeša u 21. kolu HNL-a u Kranjčevićevoj. Završilo je podjelom bodova bez golova, iako je Lokomotiva imala 15 udaraca prema golu fenjeraša Rudeša.

Momčad Tomislava Ivkovića dobro se branila, a golman Ivan Banić je otklonio sve prijetnje. Ivković je iznenadio Gorana Tomića postavljanjem Vilibalda Vuce na mjesto stopera, a upario mu je Matu Šutu, a taj dvojac dobro se nosio s neugodnim Dejanom Radonjićem.

Gordan Barić i Siniša Rožman zatvorili su Myrta Uzunija i Lirima Kastratija. Ovaj potonji već je 12. utakmicu u nizu ostao bez gola, puna 133 dana.

Rudeš je bez ligaške pobjede 22 utakmice u nizu, a s ovim bodom i dalje su na zadnjem mjestu s tek četiri boda. Lokomotiva je s 35 bodova i utakmicom više na četvrtom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarinoSos 16.02.2019.

    Kako da Kastrati zabije gol u utakmici u kojoj nije ni igrao? Bravo za novinara, a i komentare gdje to nitko nije ni primjetio, ocito ni novinar ni komentatori nisu pogledali utakmicu.

  • Blokirani Batina 15.02.2019.

    Ovoj Lokomotivu kao da je naredjeno da mora Hajduku pustiti mjesto u Europi...

  • 15.02.2019.

    Haha al je neko ubro pare na kladi

Komentiraj...
Vidi sve komentare