To je to što me zanima!

Lorik Cana istukao navijača: Nismo mogli nastaviti susret

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz Uefe su nas pitali da igramo bez navijača, ali mi se nismo osjećali dobro zbog ozljeda dobivenih u sukobu, otkrio je albanski kapetan koji se našao usred tučnjave
Vidi originalni članak

Utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. između Srbije i Albanije prekinuta je kada su izbili neredi i tučnjava igrača i navijača, a nakon što je prava makljaža završila na stadionu Partizana u Beogradu pred novinarima se pojavio i kapetan reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović .

'Cijelo vrijeme smo bili uz igrače Albanije'

- Najbitnije nam je da smo kao ekipa cijelo vrijeme bili uz reprezentativce Albanije i pružali im podršku . Ostaje žal što je nogomet završio u drugom planu . Delegat je nadležan za odluku o nastavku, albanski nogometaši su rekli da fizički i psihički nisu bili spremni za nastavak. Detalje koji su se događali ne možemo sada realno sagledati. Željeli smo igrati, ali u dogovoru s ljudima koji su zaduženi za to, donesena je odluka da se utakmica prekine - rekao je Ivanović kojeg je kolega sa suprotne strane, kapetan Albanije Lorik Cana , istaknuo kao 'pozitivan primjer'.

- Srpski kapetan Ivanović je pozitivan primjer . I prije utakmice je došao i rekao nam da je ovo samo nogometni susret . Mi smo ovdje došli igrati nogomet, ali smo napadnuti od strane srpskih navijača i zato se nismo htjeli vratiti na travnjak . Htjeli smo samo uzeti zastavu i sve bi bilo pod kontrolom da su zaštitari radili svoj posao i sačuvali naše igrače - rekao je Cana te dodao:

- Iz Uefe su nas pitali da igramo bez navijača, ali mi se nismo osjećali dobro zbog ozljeda zadobivenih u sukobu i jednostavno nismo mogli nastaviti - otkrio je Cana koji se u jednom trenutku našao usred sukoba te je srušio navijača i udarao ga na travnjaku.

'Ivanović je pozitivan primjer'

Pozitivan primjer bio je i lijevi bek srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov koji se za vrijeme nereda istinski trudio zaštiti igrače Albanije.

Još uvijek nije poznato kakva će biti odluka Uefe i hoće li njeni članovi za sve okriviti prekid utrčavanjem srpskih navijača, ili pak 'napadom' igrača Albanije na igrače Srbije koji su ' samo htjeli maknuti zastavu da se susret nastavi '.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • GoranTuk_1 16.10.2014.

    KAD CE SRBI U zagreb'

  • artat 16.10.2014.

    pa kako mogli da nastavi utakmicu albanski nogometasi kad glavni deligat UEFA je rekao metc u takvim uvijetima ne moze se nastavljati

  • zeljkov1 16.10.2014.

    ljorik,ja ipak misljim da ste vi prvi napalji srpskog igrača koji je uljovio ono čudo sa zastavom veljike aljbanije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare