Obavijesti

Sport

Komentari 228

Lorik Cana istukao navijača: Nismo mogli nastaviti susret

Lorik Cana istukao navijača: Nismo mogli nastaviti susret
4

Iz Uefe su nas pitali da igramo bez navijača, ali mi se nismo osjećali dobro zbog ozljeda dobivenih u sukobu, otkrio je albanski kapetan koji se našao usred tučnjave

VIDEO

Utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. između Srbije i Albanije prekinuta je kada su izbili neredi i tučnjava igrača i navijača, a nakon što je prava makljaža završila na stadionu Partizana u Beogradu pred novinarima se pojavio i kapetan reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović .

'Cijelo vrijeme smo bili uz igrače Albanije'

- Najbitnije nam je da smo kao ekipa cijelo vrijeme bili uz reprezentativce Albanije i pružali im podršku . Ostaje žal što je nogomet završio u drugom planu . Delegat je nadležan za odluku o nastavku, albanski nogometaši su rekli da fizički i psihički nisu bili spremni za nastavak. Detalje koji su se događali ne možemo sada realno sagledati. Željeli smo igrati, ali u dogovoru s ljudima koji su zaduženi za to, donesena je odluka da se utakmica prekine - rekao je Ivanović kojeg je kolega sa suprotne strane, kapetan Albanije Lorik Cana , istaknuo kao 'pozitivan primjer'.

VIDEO

- Srpski kapetan Ivanović je pozitivan primjer . I prije utakmice je došao i rekao nam da je ovo samo nogometni susret . Mi smo ovdje došli igrati nogomet, ali smo napadnuti od strane srpskih navijača i zato se nismo htjeli vratiti na travnjak . Htjeli smo samo uzeti zastavu i sve bi bilo pod kontrolom da su zaštitari radili svoj posao i sačuvali naše igrače - rekao je Cana te dodao:

- Iz Uefe su nas pitali da igramo bez navijača, ali mi se nismo osjećali dobro zbog ozljeda zadobivenih u sukobu i jednostavno nismo mogli nastaviti - otkrio je Cana koji se u jednom trenutku našao usred sukoba te je srušio navijača i udarao ga na travnjaku.

'Ivanović je pozitivan primjer'

Pozitivan primjer bio je i lijevi bek srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov koji se za vrijeme nereda istinski trudio zaštiti igrače Albanije.

Još uvijek nije poznato kakva će biti odluka Uefe i hoće li njeni članovi za sve okriviti prekid utrčavanjem srpskih navijača, ili pak 'napadom' igrača Albanije na igrače Srbije koji su ' samo htjeli maknuti zastavu da se susret nastavi '.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige