To je to što me zanima!

Loš Vardar, a na kraju još lošiji Zagreb: 'Još vjerujemo u prolaz'

Nismo gledali kvalitetan rukomet. S obzirom na kretanje rezultata, odnos snaga i uloženu energiju, mislim da smo zaslužili bod i da bi to bilo najpravednije, rekao je trener Obrvan
Vidi originalni članak

PPD Zagreb je u Ligi prvaka još jednom pobijedio sam sebe. Loš Vardar, a u zadnjim minutama odluke još lošiji Zagreb i završilo je 20-19 za Makedonce koji su time praktički osigurali osminu finala. Jer u zadnja dva kola imaju Elverum i Meškov, a Zagreb, koji je zbog međusobnog omjera ispod Norvežana, ima Kiel u Areni i Aalborg u gostima.

LIGA PRVAKA PPD Zagreb izgubio od Vardara

Dakle, misli li Zagreb među 16, mora uzeti barem bod protiv Kiela ili Aalborga i nadati se da Elverum neće više nijedan. Ne izgleda obećavajuće, a baš je Vardar bio najbolja prilika zagrebašima koji nisu uspjeli ni do boda protiv jučer lošeg Vardara. Imali su nakon 17-20 čak i zadnjih 10 sekundi za bod i veliki povratak, ali ništa.

- Raspoloženje je dvojako. Znali smo da će biti tvrd i težak meč. Nismo gledali kvalitetan rukomet. S obzirom na kretanje rezultata, odnos snaga i uloženu energiju, mislim da smo zaslužili bod i da bi to bilo najpravednije. Međutim, Vardar je pobijedio. Nama bi taj bod vjerojatno značio plasman u osminu finala - može tek žaliti trener Ivica Obrvan.

- Vjerujem da će se borba za plasman u osminu finala završiti ovako kako je završila naša utakmica. Mi smo griješili na kraju i ostali bez boda, koji je bio naš cilj. Kada se osvrnem i pogledam kako smo izgledali u posljednjim utakmica, ne mogu biti nezadovoljan, prije svega požrtvovnošću igrača. Ozljeda Srne nas je značajno poremetila.

Kapetan David Mandić:

 

- Rezultat sve govori. Dobro smo igrali u obrani, mislim da smo bilo jako, jako dobri. Ipak, sedam-osam minuta smo bili u krizi, i Vardar je uspio to iskoristiti, pa nam je bilo jako teško da se vratimo u samom finišu. Nismo zaslužili ovaj poraz jer smo se zaista jako borili. Dobro smo znali što će igrati u napadu i odlično smo sve pokrivali - rekao je Mandić ne gubeći nadu.

- U nastavku igramo sa Kielom kod kuće i Aalborgom u gostima, ali sjetimo se da smo prošlog tjedna pobijedili snažni Pick Szeged. Ne vidim zašto ne bismo mogli to ponoviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare