To je to što me zanima!

Loš ždrijeb: Nalbandian na Ljubu, a Čiliću Baghdatis

Teniska krema se skoro seli u Cincinnati, gdje će odigrati još jedan jaki turnir iz Masters serije 1000 na tvrdoj podlozi. Naši tenisači su imali loš ždrijeb
Vidi originalni članak

Na terene se vraća i hrvatski tenisač Ivan Ljubičić koji je u 1. kolu dobio iznimno teškog suparnika. Ljubičić je postavljen za 15. nositelja, a suparnik će mu na startu biti Argentinac u naletu David Nalbandian. No, unatoč tome što je Nalbandian u sjajnoj seriji (pobjednik Washingtona i četvrtfinalist Toronta), Ljubičića može razvedriti činjenica što u karijeri protiv Argentinca ima 5-2 u međusobnim ogledima.
Marin Čilić je 11. nositelj, a i on ima zahtjevnog suparnika, Cipranina Marcosa Baghdatisa. I on ima pozitivan omjer protiv svoga suparnika. Igrali su ove godine dva meča i oba je dobio Čilić, na tvrdoj podlozi Miamija i zemlji Münchena.
Na turniru će nastupiti glavnina najboljih igrača na svijetu, predvođena kvartetom Nadal, Đoković, Federer i Murray. Čilić je inače u Nadalovom dijelu ždrijeba, a Ljubičić u Đokovićevom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_44170 14.08.2010.

    cilic ja neznam sta je sa tim deckom.on je vec trebo bit medu 5 na svjetu,decko ima ozbiljnih problema u glavi.ko da mu fali samopouzdanja.nekazem nista svaka njemu cast al moze on jos puno vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare