To je to što me zanima!

Lothar Matthaus preuzeo klupu bugarske selekcije

Lothar Matthäus novi je izbornik Bugarske. S tamošnjom nogometnom organizacijom slavni Nijemac je potpisao ugovor na dvije godine...
Vidi originalni članak

Bugari su izbornika reprezentacije počeli tražiti nakon domaćeg poraza od Crne Gore (1-0), kojeg su, u sklopu 2. kola skupine G kvalifikacija za Euro 2012. godine, doživjeli prije petnaestak dana.
- Nimalo nije bilo lako u ovako kratkom vremenskom roku naći novog izbornika i zato mi je drago što smo uspjeli. Nadam se da će svi stati uz njega - kazao je Borislav Mihajlov, predsjednik Bugarskog nogometnog saveza nakon što su sve dogovorili s Lotharom Matthäusom.
Matthäus je kroz trenersku karijeru započetu 2001. godine promijenio već pet klubova, a ovo mu je i drugi izbornički posao. Prvoga je obavljao u Mađarskoj (2003. - 2005.). Bugarska je trenutačno posljednjeplasirana reprezentacija kvalifikacijske skupine G za Euro. Iz utakmica protiv Engleske (poraz 4-0) i Crne Gore (poraz 1-0) nisu izvukli niti boda. Vodio je Bugare u njima Stanimir Stoilov.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ružno pače 21.09.2010.

    lodda, lodda, oko njega samo teatar.

  • Nizozemac 21.09.2010.

    Svaka cast bio je dobar nogometas ali ako nije Selektor Madzara onda je Bugarski zasto si dozvoljava tako nisko da pada i trudi se ali kad mu taj zanat neide, uzalud trud a nece ni u Bugarskoj bit dugo Selektor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare