To je to što me zanima!

Louis zapisuje krivi korak: Oliću, ne iskači iz sustava

Bilježim i pronalazim nova rješenja. Smislio sam i nekoliko novih zanimljivih za mog prijatelja Josea Mourinha i njegov Inter, rekao je Louis Van Gaal
Vidi originalni članak

Uvijek pišem na jeziku zemlje u kojoj radim. Protivničke akcije plavom, a Bayernove crvenom bojom, rekao je Louis van Gaal. Trener Bayerna u tekicu bilježi gotovo sve što se tijekom utakmice zbiva na travnjaku. Raspisat će se i u večerašnjem finalu Lige prvaka protiv Intera.
- Bilježim i pronalazim nova rješenja. Smislio sam i nekoliko novih zanimljivih za mog prijatelja Josea Mourinha i njegov Inter - dodao je Van Gaal.
Kao primjer onog što bilježi Nizozemac je pokazao bilješke iz ligaške utakmice protiv Herthe, koju je Bayern dobio 5-2. U desetoj minuti trener Bayerna je zapisao '11 je opet iskočio iz mog sustava, no napada protivnike i često je u šansi za gol'. Zapis se odnosio na Ivicu Olića, koji u Bayernu nosi broj 11. Louis van Gaal poznat je kao perfekcionist, pa je tako i neumornom Oliću u jednom trenutku predbacio nezalaganje. U drugom poluvremenu dvoboja s Herthom Van Gaal je pribilježio '11 se premalo zalaže u drugom poluvremenu, ali zabio je gol. Opet!'. U finalu s Interom Oliću sigurno neće nedostajati zalaganja i borbenosti.
- Uoči ove sezone san mi je bio uopće igrati u Ligi prvaka, a večeras ću istrčati u finalu. Mogu postati i prvi strijelac natjecanja, ali najvažnije mi je pobijediti Mourinhov Inter - rekao je Olić.

ON ZAPISUJE SVAKI NJIHOV KRIVI KORAK
Van Gaal ne zapisuje imena nego brojeve. Jednom je bio nezadovoljan igrom Lahma, Demichelisa i Müllera pa je zapisao: Manjak koncentracije 21/6, a 25 se ne vraća u obranu! Sutradan na treningu slijedi im 'ribanje'.


IZ DAVORA PREKO TEMIŠVARA STIŽE KULEN ZA SLAVLJE
Autobusom do Temišvara pa dalje zrakoplovom u Madrid krenuli su Olićevi prijatelji i brat Marin iz rodnog Davora. U Madridu će ga iznenaditi njegovim omiljenim slavonskim specijalitetima: kulenom i kobasicama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gandalf_1 22.05.2010.

    oliću stiže ti doping iz slavonije.kulen.

  • Kurcoslav 22.05.2010.

    Daj Olić, ak ćeš večeras imat jednu polušansu i to će bit puno. Maicon i Lucio će te pojesti

  • WebSuperman 22.05.2010.

    ja sam večeras uz naše

Komentiraj...
Vidi sve komentare