To je to što me zanima!

Lovre nema sreće: Kalinić je u dvije utakmice primio 6 golova

Nakon što je u porazu Aston Ville od Swansea primio tri gola, golman hrvatske nogometne reprezentacije je i ovaj put tri puta vadio loptu iz svoje mreže. Aston Villa izgubila je u Championshipu 3-0 od Wigana
Vidi originalni članak

Lovre Kalinić nije se baš najbolje snašao u novome klubu. Nakon što je u prvom nastupu primio tri gola, isti slučaj je bio i ovaj put. Bivši golman Hajduka i njegova Aston Villa izgubili su od Wigana 3-0 u 27. kolu engleske duge lige. 

Bio je ovo drugi Kalinićev nastup za Aston Villu i drugi poraz zaredom u kojem je primio tri gola, prošli tjedan je sastav iz Birminghama ispao iz FA Kupa izgubivši sa 0-3 od Swansea Cityja.

Navijači Aston Ville s velikom radošću su pozdravili dolazak golmana hrvatske nogometne reprezentacije koji je prije tri godine bio na korak od dolaska, no nije uspio doći do radne dozvole. No, pitanje je koliko su sada radosni jer je Kalinić nakon dva kola  primio već šest golova. Lovre je na Villa Park stigao početkom zimskog prijelaznog roka za 7,7 milijuna eura. 

Aston Villa je sada 12. na ljestvici druge lige sa 38 bodova, pet manje od šestog Derby Countyja, momčadi koja drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje za ulazak u Premier ligu. Wigan je, pak, 19. sa 29 bodova.

Na vrhu je Leeds United sa 54 boda, četiri više od drugog Sheffield Uniteda i trećeg Norwich Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 12.01.2019.

    od ovoga je i borota bio bolji

  • cimerrr 12.01.2019.

    Pa nije puno 3 komada po utakmici. Popravlja se,u Španjolskoj je primio 6 komada bez ijedne obrane,tek u nadoknadi sudačkog vremena je uspio jednu loptu ukrotiti.. Sad smo ga prodali,nadam se da ga više neće forsirati u prvom sastavu repke.

  • karton 12.01.2019.

    Najteze je biti vratar u Engleskoj ; divlji nogomet, nabija se lopta na sve strane, trci za njom, pa opet nabija. Nema nikakvog logicnog slijeda u igri, sve se dogadja .. slucajno. Zao mi je Lovre ali ovo je morao znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare