To je to što me zanima!

Je li igrač Evertona priznao da penala Dejana Lovrena nije bilo

Carragher je najprije okrivio Lovrena, a onda priznao da je pogriješio jer mu je igrač Evertona sam priznao da je simulirao. Hrvatski reprezentativac tako je dobio barem malu zadovoljštinu
Vidi originalni članak

Liverpool i Everton su u nedjelju odigrali 1-1 u Merseyside derbiju, a i dan nakon utakmice najviše se priča o penalu kojeg je "skrivio" Dejan Lovren.

Redsi su vodili od 42. minute i Salahova gola i sve do 76. minute kada je Anfield utihnuo. Calvert Lewin je u šesnaestercu pao ispred Dejana Lovrena, a sudac je pokazao na bijelu točku. Penal je realizirao Rooney.

Hrvatski je branič odmah burno reagirao prema sucu, pokušavao ga uvjeriti da nije gurnuo protivnika, ali je on bio neumoljiv.

Iako je većina engleske nogometne javnosti odluku o jedanaestercu ocijenila preoštrom, Jamie Carragher je bio jasan - za njega je to bio čisti penal. međutim, i on je u ponedjeljak priznao da je pogriješio.

Naime, na Twitteru je objavio da je promijenio mišljenje nakon razgovora s Lewinom koji mu je priznao da je - simulirao!

Nešto kasnije je Carragher ipak napisao da se šalio i da mu igrač Evertona to ipak nije rekao.

Što god da je na kraju istina - Liverpoolu bodove nitko neće vratiti, a Jamie je pokazao da mu baš i nije za vjerovati...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • uvijekkontra 12.12.2017.

    Lovren je kriv jasno se vidi iz drugog kutan da je bilo guranja . E sad koliko ? Mislim da se nemoze zalit sve se vidi

  • domba56 12.12.2017.

    Kako god uzeli ovo je pre smjesno

  • IMT539_1 12.12.2017.

    Penal ko kuća

Komentiraj...
Vidi sve komentare