Obavijesti

Sport

Komentari 39

Je li igrač Evertona priznao da penala Dejana Lovrena nije bilo

Je li igrač Evertona priznao da penala Dejana Lovrena nije bilo
1

Carragher je najprije okrivio Lovrena, a onda priznao da je pogriješio jer mu je igrač Evertona sam priznao da je simulirao. Hrvatski reprezentativac tako je dobio barem malu zadovoljštinu

VIDEO

Liverpool i Everton su u nedjelju odigrali 1-1 u Merseyside derbiju, a i dan nakon utakmice najviše se priča o penalu kojeg je "skrivio" Dejan Lovren.

Redsi su vodili od 42. minute i Salahova gola i sve do 76. minute kada je Anfield utihnuo. Calvert Lewin je u šesnaestercu pao ispred Dejana Lovrena, a sudac je pokazao na bijelu točku. Penal je realizirao Rooney.

Hrvatski je branič odmah burno reagirao prema sucu, pokušavao ga uvjeriti da nije gurnuo protivnika, ali je on bio neumoljiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je većina engleske nogometne javnosti odluku o jedanaestercu ocijenila preoštrom, Jamie Carragher je bio jasan - za njega je to bio čisti penal. međutim, i on je u ponedjeljak priznao da je pogriješio.

Naime, na Twitteru je objavio da je promijenio mišljenje nakon razgovora s Lewinom koji mu je priznao da je - simulirao!

Nešto kasnije je Carragher ipak napisao da se šalio i da mu igrač Evertona to ipak nije rekao.

Što god da je na kraju istina - Liverpoolu bodove nitko neće vratiti, a Jamie je pokazao da mu baš i nije za vjerovati...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića