To je to što me zanima!

Ostaje u reprezentaciji ili leti?! Sastali se Ante Čačić i Lovren

Lovren je postavio ultimatum izborniku i usput prozvao suigrača jer ne shvaća kako Schifo kraj njega može biti u prvih 11. Ante Čačić se sastao s njim u Liverpoolu
Vidi originalni članak

Razgovarali smo dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju, rekao je Čačić nakon sastanka s Lovrenom, prenosi HNS.

To je uljepšana verzija. Jutarnji list piše kako je Dejan Lovren zbog drskog ultimatuma izborniku i ponašanja na utakmici u Budimpešti izbačen iz reprezentacije i neće navući hrvatski dres sve dok je Čačić izbornik. 

Ante Čačić je za vikend bio u Londonu gdje je prvo pogledao derbi West Hama i Arsenala te je popričao sa Slavenom Bilićem koji radi čudesne stvari s "čekićarima". Nakon toga je otišao pogledati utakmicu Liverpoola i Stoke Cityja nakon koje je popričao s Dejanom Lovrenom.

"Ili ću biti u prvih 11 ili ne idem na Euro"

Ne želi na klupu, postavlja ultimatum izborniku, javno "šamara" suigrača s kojim dijeli svlačionicu. Bilo bi pravo čudo da nakon ovoga Lovren ostane dio reprezentacije.

Uvrijeđeni Lovren je preko intervjua u SN postavio ultimatum izborniku da će "igrati u prvih 11 ili da ne će ići na Euro". To je napravio nakon što mu Ante Čačić nije dao ni minute u prijateljskoj utakmici u Budimpešti i nakon što je samoinicijativno nakon zagrijavanja, vidjevši da neće ući u igru, sjeo natrag na klupu.

Usput je Lovren rekao da se neće ispričati te je javno prozvao suigrača Gordona Schildenfelda pitajući se kako taj Schildenfeld u reprezentaciji može igrati u prvih 11 ispred njega, a bio je dugo ozlijeđen. 

Inače, na utakmici protiv Stoke Cityja Lovren je bio na klupi. Jürgen Klopp odlučio se za stoperski par Škrtel - Toure.

Idi na 24sata

Komentari 346

  • sarkastik76 16.04.2016.

    lovren je svjedok u slučaju mamić! sve je jasno!

  • NEOPISIVO 13.04.2016.

    1. Lovren je najbolji obrambeni igrač hrvatske reprezentacije, u najboljim nogometnim godinama, najbrži, najspremniji i trenutno pun samopouzdanja. Potrebno mu je duže vrijeme uigravanja sa suigračima za kvalitetnu igru i sigurnost. 2. Ćorluka karijera je u silaznoj putanji. Vida je u dobroj formi, ali ipak potencijalno nešto slabiji. Šifo je još dobar, ali sa teretom godina, ozljeda i fizičke spreme, sposoban odigrati 60 minuta u 14 dana na višem nivou. 3. Čačić je potpuno zanemario naprijed navedeno i jasno mu dao do znanja da na njega ne računa ozbiljno. 4. Lovren je na taj način stvarno podcjenjen i ponižen. Mislim da je njegova reakcija logična i normalna za čovjeka koji ima dostojanstvo. Nije istina da on ne voli reprezentaciju. On traži status koji mu pripada. 5. Gubitnik je reprezentacija i izbornik Čačić jer nemaju adekvatnu zamjenu za njega. Zaključak je da Čačić nije dorastao vođenju reprezentacije jer nije bio sposoban procijeniti da će njegovo neprofesionalno naprijed navedeno postupanje dovesti do ovog rezultata.

  • Tata dominacija 12.04.2016.

    To Čačiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare