To je to što me zanima!

Lovren: Razočarani smo, lopta nam nikako nije htjela ući u gol

Branič Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren bio je razočaran porazom njegova kluba od Aston Ville u subotnjoj utakmici Premiershipa. Sad se okreću LP
Vidi originalni članak

Liverpool je neugodno iznenadio navijače i na Anfieldu izgubio od Aston Ville 1-0. Utakmica je to koja je pokazala dosta nedostataka momčadi Brendana Rodgersa, a najveći je svakako da "redsi" ne mogu bez Daniela Sturridgea i Raheema Sterlinga.

Rodgersu se na kraju obilo što je Sterlinga čuvao za Ludogorec jer nova pojačanja Adam Lallana i Lazar Marković nisu bili na razini koja se očekuje od igrača plaćenih više od 20 milijuna eura.

- Igrači koje smo kupili odlični su. Mi smo oduševljeni njima, samo što nismo uspjeli pobijediti - rekao je pomalo neuvjerljivo Brendan Rodgers nakon što su njegove odluke presudile Liverpoolu.

Naravno, među igračima koji su ovo ljeto stigli na Anfield je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

- Naravno da poraz boli, pogotovo nas u obrani. Kad pogledam kakva je utakmica bila, oni nisu imali puno šansi. Ali na kornere su bili jako opasni, to je bila prilika za njih. Razočarani smo. Nismo ušli dobro u utakmicu i primili smo jeftin gol nakon kornera. Nakon toga se bilo teško vratiti. Oni su bili jako čvrsti u obrani. U drugom poluvremenu je bilo malo bolje, bili smo malo brži i imali smo neke šanse, ali lopta nije htjela u gol - objašnjava Lovren.

U sljedeća dva tjedna pred Liverpoolom je pet utakmica u tri različita natjecanja. U utorak im na Anfield dolazi Ludogorec.

- Lijepo je ponovno biti u Ligi prvaka. Moramo pobijediti u toj utakmici i krenuti dobro u Ligi prvaka - kazao je Lovren.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • RobertoBađo 14.09.2014.

    kakav je to macak u vreci. Jadan Liverpool. Al dobro svi smo mi navikli na šokantno loše Liverpoolove transfere

  • strmi007 14.09.2014.

    Ma kakav Liverpool,to malo zabljesnuli prošle sezone i sad se vraćaju za borbu za 4 mjesto

  • Anton851 14.09.2014.

    Lovren i Mandzo bi mogli biti uzalud bacen novac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare