To je to što me zanima!

Lovren sa srpskim suigračima zapjevao hit Bijelog Dugmeta

U videu koji je objavila Liverpoolova klupska televizija Dejan Lovren, Lazar Marković i Marko Grujić odgovaraju na pitanja obožavatelja i pjevaju "Ne spavaj mala moja"
Vidi originalni članak

Liverpool je na tri pobjede u nizu. Padali su redom Leicester i Chelsea u Premiershipu pa Derby County u Liga kupu. Sve je to razlog dobre atmosfere u klubu, a to je pokazao i raspjevani trojac u videu koji je objavila Liverpoolova klupska televizija.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zajedno sa srpskim suigračima Lazarom Markovićem i Markom Grujićem tijekom vožnje odgovarao je na pitanja navijača Liverpoola, a usput su napravili sjajnu atmosferu. 

Veseli trojac otpjevao je i hit Bijelog Dugmeta "Ne spavaj mala moja".

Pogledajte VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 109

  • parangal300 23.09.2016.

    Alo,pa sve sto pricaju im je dano da procitaju...jel se vidi da je to obican filmic koji je neki reziser rezirao ili sam ja totalno sljep.Koga vise boli kurac za bivsu jugu....24h bas ste jadni,toliko da to nije moguce bez truda...sramota

  • justEd 23.09.2016.

    neznam sto bi se moralo napisat da je sa srpskim jel to neki kompleks postoji kod vas novinara scheiß egal je dali iz bosne srbije ili njemacke ili kameruna da suigraci nisu srbi nebi kao imali vijest

  • elvox 23.09.2016.

    tko pjeva zlo ne misli .. Dejane da li voliš seks u troje -- Volim --- trči kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare