To je to što me zanima!

Lovren se vraća 'kući': Znam da će mi zviždati, očekujem to

Do kraja sezone još su tri mjeseca, a Lovren vodi u utrci za najlošiji transfer godine. Danas će sa svojim Liverpoolom gostovati kod bivšeg kluba Southamptona
Vidi originalni članak

Dejan Lovren je Southampton napustio kao jedan od najboljih braniča Premiershipa. Na stadion St. Mary vraća se danas kao jedan od najvećih promašaja prijelaznog roka. Navijači Saintsa ispratili su ga s gorčinom, a danas slave što su ga uvalili Liverpoolu.

Uvalili i dobro zaradili, čak 25 milijuna eura. Do kraja prvenstva ima još tri mjeseca, a Lovren je debelo u vodstvu što se tiče poretka najlošijih transfera ove sezone.

- Znam da su navijači Saintsa ljuti na mene, ali kada dobiješ ponudu života, ne možeš je odbiti. Ne žalim što sam otišao u Liverpool - rekao je Lovren.

Ne žale niti navijači Saintsa. Danas im na St. Mary dolazi baš Liverpool u goste (17.15). I veliki su favoriti protiv “redsa”, kojima su prošlog ljeta prodali Lovrena, Lallanu i Lamberta za 60 milijuna eura. I vrlo su zadovoljni. Liverpool se prošle godine borio za naslov, a trenutačno je sedmi. Saintsi su, pak, prošlu sezonu završili na osmome mjestu, a sad su četvrti i kucaju na vrata Lige prvaka. Trener Ronald Koeman pronašao je odlične zamjene.

- Ne zanima me Lovren. Da je ostao, možda bi i dalje bio odličan - kaže Koeman.

A Lovren je svjestan da će danas biti meta navijača.

- Sve sam čuo još u prvoj utakmici na Anfieldu. Znam što me čeka - kaže Lovren. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dinamo1997 23.02.2015.

    Neka si ti igrao sad kad ode legenda kluba ti budi nova

  • 22.02.2015.

    A ja sam mislio da mu je "kući" u Hrvatskoj.

  • tiha voda_492 22.02.2015.

    Lovren da li je vrijedilo zabiti noz u leđa covjeku koji te usavrsio kao obrambenog igraca? :D hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare