To je to što me zanima!

Lovren: Spreman sam zaigrati u derbiju protiv Man. Cityja

Hrvatski stoper Dejan Lovren nije startao u prvih 11 od 12. rujna 2015. godine. Zbog odsutnosti Sakha Lovren će igrati, a kaže da zna kolika su očekivanja od njega
Vidi originalni članak

Manchester City u sklopu 13. kola engleske Premier lige na svom Etihad stadionu dočekuje Liverpool. 'Građani' su neporaženi u posljednjih devet susreta u svim natjecanjima dok su 'redsi' izgubili zadnju utakmicu na Anfieldu od Crystal Palacea 1-2 nakon 12 utakmica bez poraza. 

Stoper Liverpoola Dejan Lovren na Etihad će istrčati u prvom sastavu prvi put nakon 12. rujna ove godine, a razlog ove Kloppove odluke je ozljeda Mamadoua Sakha, koji će zbog ozljede ligamenata koljena s terena izbivati šest do osam tjedana.

- Prošla godina mi je bila vrlo teška. Nisam bio u momčadi na predsezoni i sve je bila velika zbrka. Ove godine sam imao dobru predsezonu, što mi je vrlo važno. Osjećam se puno ugodnije sada - rekao je Lovren za engleski The Guardian.

- Znam kakva su očekivanja, znam više o klubu i osjećajima navijača. Kada odradite predsezonu izvan Ujedinjenog Kraljevstva shvatite koliko je ovo veliki klub. Ponosan sam što sam ovdje. Sada je na meni biti ovdje što je dulje moguće i nešto osvojiti - objasnio je hrvatski reprezentativac.

Odradio pripremnu utakmicu u Melwoodu

Lovren nije igrao za reprezentaciju Hrvatske u Rostovu, ali je igrao pripremnu prijateljsku utakmicu na Melwoodu, pomoćnom terenu Liverpoola, protiv Wolverhamptona.

- Mama (Sakho op. a.) je imao nekoliko dobrih utakmica i dobar početak sezone. Igrali smo zajedno protiv Rubina u Kazanju i osjećali smo se odlično. Ali nikad ne znaš što se može dogoditi u nogometu - ozljede se mogu dogoditi danas ili sutra. Tako da uvijek moraš biti pripremljen. Radio sam naporno cijelo vrijeme, spreman sam i veselim se što ću igrati - zaključio je Lovren. 

Utakmica je na rasporedu u subotu u 18:30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • savjet 19.11.2015.

    a vidim Liverpool Je bas do sad vrlo uspjesan. da Je Lovren igro on bi bio kriv za njihovo 10 mjesto na tabeli.

  • OrcaPerestrojka 18.11.2015.

    Is this love ..... (Prva slika)

  • croat1234 18.11.2015.

    ajmo lovrene.... ljepo bi bilo da imamo jos po nekog igraca u premiershipu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare