To je to što me zanima!

Lovren stao uz Đokovića: Ne daj se, oni ne znaju da već gube 0-2

"Veliku podršku šaljem Novaku. Ne daj se, izdrži još malo torture u 21. stoljeću", objavio je hrvatski reprezentativac na svom Twitter profilu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nastavio je pružati podršku Novaku Đokoviću u namjeri da nastupi na prvom Grand Slamu sezone.

- Veliku podršku šaljem Novaku. Ne daj se, izdrži još malo torture u 21. stoljeću. Ne znaju oni da gube već 0:2 - napisao je na Twitteru stoper Zenita i hrvatske reprezentacije. 

"SAMO SE O NJEMU PRIČA" Đokovića je svima preko glave: Društvo, 'ajmo malo o tenisu

Podsjetimo, Odvjetnički tim Novaka Đokovića zahtijevao je na slučaju tri suca, što je Savezni sud na koncu i odobrio, a kasnije i objavio imena sudaca dodijeljenih predmetu. Takvoj odluci Saveznog suda usprotivila se suprotna strana budući da sada više nijedna strana nema pravo na žalbu. U prijevodu, sada sve ovisi o samo jednoj odluci sudaca. 

Novak Đoković je u međuvremenu vraćen u imigracijski hotel u kojem je boravio i dok su mu australske vlasti prvi put ukinuli vizu.

NEMA VIŠE ŽALBI Uživo iz Melbournea: Ovo je hotel u koji su vratili Novaka, odobrili zahtjev 'tima Đoković'

Početak sljedeće saslušanja na rasporedu je u subotu u 23.30 po hrvatskom vremenu, odnosno 9.30 sati po australskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ZG - KAJ 16.01.2022.

    Lovren, ajde u kolo za Đokovića...To je tvoj nivo....

  • Palmanova 15.01.2022.

    Deki nije ovo kosarka da se za 1 kos dobije 2 poena

  • dusansk 15.01.2022.

    99% Novak dobija i na ovom sudjenju, a narod Australije ce opet da plati troskove.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare