To je to što me zanima!

Slaven doveo bundesligaša: Na posudbu stigao Lovrenov brat

Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima, rekao je Davor Lovren
Vidi originalni članak

Veliko pojačanje doveo je Slaven Belupo za nastavak sezone. Na posudbu je iz njemačkog prvoligaša Fortune Düsseldorf stigao Davor Lovren (21), mlađi brat proslavljenog hrvatskog reprezentativca Dejana.

Lovren je član čuvene generacije hrvatskih igrača rođenih 1998. gdje je s Josipom Brekalom napadao protivnike preko krila. Nastupio je u 35 utakmica za mlađe hrvatske reprezentacije i zabio osam golova. 

- Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima. Cilj mi je svojim pristupom izboriti mjesto u momčadi i svojim igrama pridonositi dobrim rezultatima - rekao je Davor koji će u Koprivnici tražiti seniorski iskorak koji nije dobio u Fortuni.

Ove sezone nastupio je u četiri utakmice za Fortuninu B momčad. U Njemačku je došao 2017., ali nije se naigrao. Za Fortunu je u nepune tri godine skupio 17 nastupa, jednom zabio i dva gola namjestio. Nijemci su ga Dinamu platili 750 tisuća eura, ali Lovren mlađi tamo se nije snašao.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hrc1993 09.01.2020.

    Oso majstor za parama pa se podvijenog repa vraca, a bar on nije morao za parama kad mu buraz ima

  • hrc1993 09.01.2020.

    To je tak kad je glava u kurcu haha, moro, sosa, majer,ivanusec svi njegova generacija odigrali ili igraju u dinamu i pravilan razvoj,a on oso za parama jer je mislio da ce igrat, brekala ne treba brojat jer on je extra talent

Komentiraj...
Vidi sve komentare