Sport

Komentari 17

Slaven doveo bundesligaša: Na posudbu stigao Lovrenov brat

Slaven doveo bundesligaša: Na posudbu stigao Lovrenov brat

Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima, rekao je Davor Lovren

Veliko pojačanje doveo je Slaven Belupo za nastavak sezone. Na posudbu je iz njemačkog prvoligaša Fortune Düsseldorf stigao Davor Lovren (21), mlađi brat proslavljenog hrvatskog reprezentativca Dejana.

Lovren je član čuvene generacije hrvatskih igrača rođenih 1998. gdje je s Josipom Brekalom napadao protivnike preko krila. Nastupio je u 35 utakmica za mlađe hrvatske reprezentacije i zabio osam golova. 

- Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima. Cilj mi je svojim pristupom izboriti mjesto u momčadi i svojim igrama pridonositi dobrim rezultatima - rekao je Davor koji će u Koprivnici tražiti seniorski iskorak koji nije dobio u Fortuni.

Ove sezone nastupio je u četiri utakmice za Fortuninu B momčad. U Njemačku je došao 2017., ali nije se naigrao. Za Fortunu je u nepune tri godine skupio 17 nastupa, jednom zabio i dva gola namjestio. Nijemci su ga Dinamu platili 750 tisuća eura, ali Lovren mlađi tamo se nije snašao.

Najčitaniji članci