To je to što me zanima!

Lovrenova ozljeda zabrinula je Kloppa: Razmišljam o šopingu

Sakho i Škrtel zbog ozljeda nisu ni bili u konkurenciji za utakmicu sa Stokeom, a na utakmici ozlijedio se Lovren te se na grčeve žalio Toure. Dovoljno za uzbunu
Vidi originalni članak

U ovom trenutku, kada nemam nijednog spremnog stopera, svakako moram razmisliti i o transferima, zabrinuto je rekao Jürgen Klopp nakon važne pobjede protiv Stokea u prvoj utakmici polufinala Liga kupa.

Liverpool je slavio 1-0, no čini se da je ostao bez Lovrena i Coutinha na neko vrijeme. Hrvatski stoper ozlijedio je zadnju ložu i tek treba vidjeti koliko će pauzirati. Probleme s grčevima je u tijeku utakmice osjetio i Kolo Toure.

- Prije dva tjedna imali smo tri braniča. Na početku sezone bilo ih je pet, uključujući Joea Gomeza, a ada nemamo nijednog - vrtio je glavom Nijemac.

I prije utakmice zbog ozljeda nije mogao računati na Škrtela i Sakha, a sada im se priključio Lovren, dok iskusni Toure vjerojatno više ne može izdržati pakleni ritam Premiershipa.

- Mogli bismo istaknuti bijelu zastavu, ali nema toga, moramo se pripremiti za Exeter i Arsenal - rekao je Klopp te dodao o pobjedi:

- Nakon West Hama bio sam doista ljutit na igrače, no sada sam ponosan na njih. Sjenu na ovu pobjedu bacaju jedino te dvije ozljede Lovrena i Coutinha.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 07.01.2016.

    događa se

  • ZAMRZNUTA SARMA 06.01.2016.

    Lpool gotovo sigurno dovodi Subotica, kakvog divnog "brzanca" i kiksera za brzu eng ligu

  • LampardBlue 06.01.2016.

    liverpool ce pod klopom mozda i uzeti premiership. Ligu prvaka mogu samo sanjat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare