To je to što me zanima!

Lovrenu 90, Nikici 68 minuta: Jelavić promašio čistu priliku

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić odigrao je 68 minuta u Cardiffu, zamijenio ga je Kone. Bio je vrlo raspoložen, imao je jedno odlično dodavanje i dvije dobre prilike
Vidi originalni članak

Manchester City i Hull otvorili su 3. kolo Premiershipa. Nakon njih je na travnjak izašlo još osam momčadi, a 'pala' su samo tri gola. Nama su svakako najzanimljiviji nastupi hrvatskih reprezentativaca.

Southampton je izgubio na gostovanju kod Norwicha, a Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta. Kod jedinog gola nije ništa skrivio, bio je to fantastičan udarac Redmonda. Tamošnji mediji nisu nahvalili Lovrenov nastup.

Nikica Jelavić igrao je 68 minuta u Cardiffu, tada ga je zamijenio Kone. Bio je vrlo raspoložen, imao je jedno odlično dodavanje i dvije dobre prilike, a može žaliti za onom iz nadoknade 1. poluvremena. Pucao je glavom nakon centaršuta, ali je čudesno obranio golman Marshall. Udarac je rukom preusmjerio domaći branič i trebao je to biti penal. 

U nedjelju se igraju dva velika otočka derbija, Liverpool dočekuje United, a Arsenal Tottenham.

Rezultati 3. kola:

  • Cardiff-Everton 0-0
  • Newcastle-Fulham 1-0
  • Norwich-Southampton 1-0
  • West Ham-Stoke 0-1
Idi na 24sata

Komentari 13

  • CR7 AND HAJDUK 01.09.2013.

    bas mi zao jelavica nemoze gola dat vise nadam se da ce sto prije nac put do gola

  • KTBFFH ZG 01.09.2013.

    Jelavic je izgubio dolaskom u Everton, nije on kalibar koji bi to izdrzao. Engleska liga je jako zahtijevana i ako nisi pravi tesko ces uspijeti.

  • netko iz 2 mase 01.09.2013.

    bio vrlo raspoložen piše u naslovu, na utakmici imao cilo jedno odlično dodavanje i dvije prilike (srića nije bio neraspoložen, koji bi onda tek jad i čemer bio)

Komentiraj...
Vidi sve komentare