To je to što me zanima!

Luca Toni je 'odao' Guardiolu: Raspitivao se o klupi Bayerna

Bivši trener Barcelone Josep Guardiola i dalje je bez posla. Njegov bivši suigrač iz Brescije, Luca Toni, otkrio je da ga je Pep ispitivao kako je u njemačkom Bayernu
Vidi originalni članak

Talijanski napadač Fiorentine Luca Toni (35) u Bresciji je nekoć dijelio svlačionicu s Josepom Guardiolom, bivšim trenerom Barcelone. Ostali su u kontaktu, a Guardiola ga je nazvao kako bi se raspitao o stanju u Bayernu. 

Luca Toni je u bavarskom klubu proveo tri godine (2007. do 2010.).

- Raspitivao se o Bayernu. Mislim da bi on bio idealan trener za Bavarce. Savršeno bi se uklopio u uređeni klub i poznatom njemačkom mentalitetu dodao bi dio svoje čarolije. Da, on bi definitivno trebao preuzeti Bayern - rekao je Luca Toni i dodao:

- Samo neka izbjegne Italiju u širokom luku. Neka krene u München. Jedini klub koji se može usporediti s Bayernom je Juventus, no i njemu će za dostizanje te razine njemačkog kluba trebati barem 10 godina.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • SonjaJasminBenić 23.10.2012.

    naježio sam se kad sam pročitao da jedini klub u italiji je juventus koji donekle može postati kao bayern,ali tek za nekih 10-ak god.svi kazu kako bayern dobro posluje i kakve igrače ima,a nije u MINUSU!!!RESPECT!!

  • ma_da_25 22.10.2012.

    zašto bi sad neko mijenjo trenera bayerna kad sve gaze u domačoj ligi

  • shadowstriker 22.10.2012.

    Ova priča se poteže od odlaska Pepa iz Barce po njemačkim medijima, bilo je govora o tome kako se baca na učenje njemačkog da bi se pripremio za Bayern, ali tko zna koliko ima istine u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare