To je to što me zanima!

Luca Toni: Roma je još u utrci za naslov u Seriji A

Romin napadač Luca Toni uvjeren je nakon subotnje prvenstvene pobjede protiv Udinesea (4-2) da njegov klub još uvijek može do naslova
Vidi originalni članak

Upravo je Toni bio strijelac prvog gola za Romu protiv Udinesea u subotu u 15. minuti. Rimljani pobjedu ipak najviše mogu zahvaliti crnogorskom napadaču Mirku Vučiniću, koji je bio trostruki strijelac. Inače, Roma je vodila s 2-0, gosti su uspjeli izjednačiti na 2-2, ali je Vučinić svojim golovima osigurao sva tri boda.
- Nije nam bilo lako, Udinese je dobra momčad koja je u dobroj formi, što su dokazali pobjedom protiv Palerma. Znali smo da nam mogu zagorčati život. Uspjeli su se vratiti nakon zaostatka od dva gola, ali i naša reakcija na to je bila jako dobra - analizirao je Toni za Sky Sport.
Roma sada za vodećim Interom zaostaje samo četiri boda, a nakon gostovanja kod Bologne u sljedećem, 30. kolu, rundu kasnije ugostiti će upravo Inter na Olimpijskom stadionu u Rimu.
- Pobjedom protiv Udinesea opet smo otvorili priliku za osvajanje naslova prvaka. Nadam se da ćemo pobijediti u svim utakmicama do kraja prvenstva, pa ćemo vidjeti što će se onda dogoditi - zaključio je Toni, koji u Romi igra na posudbi iz minhenskog Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marlboro 69 21.03.2010.

    tesko ali ne i nemoguce. zadnja 4 kola ste kiksali sa neodlučenim rezultatima i to bi moglo biti ključno na kraju, mada volio bih da Roma bude prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare