To je to što me zanima!

Lucescu: Bili smo superiorni, ali i bod u Torinu je jako velik

Bili smo superiorni protiv Juventusa, pogotovo u završnici utakmice. Tada smo imali puno prilika, pogađali smo stativu i vratnicu, ali realno gledano, rekao je Lucescu
Vidi originalni članak

Odličnu su utakmicu 2. kola po skupinama Lige prvaka odigrali u Torinu nogometaši Juventusa i Šahtara. Završilo je bez pobjednika, s jednim golom na obje strane.

Raritetno zvuči da je ovo Juventusu bio osmi uzastopni remi u europskim natjecanjima (bez kvalifikacija), čime su oborili dosadašnji rekord škotskog Rangersa.

- Bili smo superiorni protiv Juventusa, pogotovo u završnici utakmice. Tada smo imali puno prilika, pogađali smo stativu i vratnicu, ali realno gledano, i bod je velik u Torinu. Juventus je sjajna momčad koja je i danas bila na visokom stupnju - rekao je Rumunj Mircea Lucescu, trener Šahtara.

- Nama je ovo bila 26. utakmica kako nismo izgubili. Znam i da je Juventus u još duljoj seriji, ali mislim da smo i sada sve uvjerili koliko smo ozbiljna momčad. Naša najveća snaga je što smo dugo na okupu, a i činjenica je da i dalje rastemo. Znate, mi možemo biti samo bolji, a to je dovoljno opasna poruka za sve.

Lucescu je uz hvaljenje sjajnog Williana na ovoj utakmici završio uz poruku:

- Uvjeren sam da možemo ovako nastaviti kroz cijelu sezonu, a onda smo izuzetno opasni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ramzes2 03.10.2012.

    zgodan je taj novi stadion od juvea

  • user_138243 03.10.2012.

    mozda zato jer ima boljih od njega

  • Nakitu Minayashi ex Hakan 03.10.2012.

    Mirče, a zakaj Eduardo nije igrao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare