To je to što me zanima!

Lucija Zaninović osvojila turnir u Astani: "Uh, nije bilo lagano"

Sretna sam i zadovoljna. To je pokazatelj da forma ide u dobrom smjeru. Nije bilo lagano, rekla je hrvatska taekwondoašica Lucija Zaninović, nakon zlata u Astani...
Vidi originalni članak

Hrvatska taekwondoašica Lucija Zaninović osvojila je zlato u kategoriji do 49 kilograma na Grand Prix turniru u Astani u Kazahstanu. Prva je to medalja u povijesti za hrvatski taekwondo na jednom od grand prix turnira u novom formatu koje je ove godine pokrenula svjetska taekwondo federacija.

- Sretna sam i zadovoljna. To je pokazatelj da forma ide u dobrom smjeru. Nije bilo lagano. Ovo su najjači turniri, svi najbolji su ovdje. Sad idem kući, malo doći k sebi i onda novi Grand Prix u Manchesteru - rekla je Lucija Zaninović.

Lucija je u finalu pobijedila Korejku Kim i upisala 40 bodova u utrci za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. Članica splitskog Marjana na putu do zlata i naslova pobjednice u kategoriji do 49 kilograma upisala je četiri pobjede od čega dvije na zlatni bod i finalnu sa samo jednim bodom razlike. Osvojila je Lucija i 5000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • grbavipeđa 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MrGrale 30.08.2014.

    Meni nije jasno zasto ovo niste objavili http://www.icv.com.hr/2014/08/sjajne-vijesti-stigle-su-sa-svjetskog-prvenstva-slatincanin-josip-grahovac-je-svjetski-prvak-u-hrvanju-u-finalu-je-slavio-76-i-osvojio-zlato/, BITNO DA OBJAVLJUJETE NEKE TEME O SORAKI I OSTALIM SPOZORUSAMA.

  • dobro jutro 29.08.2014.

    Malo bi trebalo vise prostora ovim curama zasluzuju to

Komentiraj...
Vidi sve komentare