To je to što me zanima!

Luda fešta u svlačionici Osijeka: Bjelica zapjevao s maskotom kluba pa lupao kolicima!

Osijek je u derbiju 25. kola Prve HNL pobijedio Dinamo 1-0 i zasjeo na prvo mjesto ljestvice. Osječani su veliku pobjedu nad mrskim rivlalom itekako znali proslaviti. Na svoj način...
Vidi originalni članak

Velika euforija oko kluba, rasprodane sve ulaznice za derbi protiv Dinama i 75. rođendan. Osijek je znao kako sam sebi osigurati najbolji mogući poklon.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječani su u 25. kolu Prve HNL pobijedili Dinamo i smijenili ga na vrhu uz dva boda više i utakmicu više. Do kraja prvenstva je još 11 kola, a Nenad Bjelica i njegovi igrači su pobjedom protiv najvećeg rivala pokazali da su ove sezone spremni na korak koji čekaju od osnutka kluba. A to je prvi naslov prvaka u povijesti. 

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica bez puno prilika, ali pobjednika je odlučio Bjeličin zlatni džoker. Antonio Mance ušao je u igru u 73. minuti, a četiri minute kasnije srušio aktualnog hrvatskog prvaka. 

Bila je to eksplozija oduševljenja na tribinama Gradskog vrta, više od 7000 ljudi slavilo je veliku pobjedu, a slavlje se nastavilo u svlačionici. Bjelica i njegovi igrači pokazali su da itekako znaju i proslaviti ovaj rođendanski trijumf.

Pjevale su se navijačke pjesme Osijeka, a onda je na scenu stupio trener Bjelica koji je zapjevao osječke himne s maskotom kluba Legom. Nedugo nakon toga je uzeo kolica koja se mogu pronaći u trgovini pa lupao njima u ritmu dok su ostali pjevali iz sveg glasa.

Bila je to burna proslava velike pobjede nad glavnim konkurentnom za naslov. No, prvi korak je tek napravljen. Bijelo-plavi su zasjeli na prvo mjesto, ali od sljedećeg kola će biti lovina.

Noć je to koju će Osječani jako dugo pamtiti. Još pogotovo ako im Nenad Bjelica donese ono što je obećao po dolasku u rujnu 2020. godine. Naslov prvaka za kojim čezne cijela Slavonija. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Stojan NEUM 28.02.2022.

    Dinamovac od rođ. 64 god. imam molim Bjelicu da u svoj stožer ukljui Kopića da što nauči 🆗🇭🇷✌️

  • Vladovladić_2 28.02.2022.

    Pomalo sa pjesmom - Ptica koja rano propjeva u gnijezdo se usere. (Kineska narodna poslovica)

  • IstaReal 28.02.2022.

    Svi stručnjaci su ne tako davno davali izjave kako ce se Dinamo i Hajduk izdvoji,a evo pali i jedni i drugi u derbiju.Bit ce svega do kraja,nikoga se ne moze otpisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare