Obavijesti

Sport

Komentari 84

Luda fešta u svlačionici Osijeka: Bjelica zapjevao s maskotom kluba pa lupao kolicima!

Luda fešta u svlačionici Osijeka: Bjelica zapjevao s maskotom kluba pa lupao kolicima!

Osijek je u derbiju 25. kola Prve HNL pobijedio Dinamo 1-0 i zasjeo na prvo mjesto ljestvice. Osječani su veliku pobjedu nad mrskim rivlalom itekako znali proslaviti. Na svoj način...

VIDEO

Velika euforija oko kluba, rasprodane sve ulaznice za derbi protiv Dinama i 75. rođendan. Osijek je znao kako sam sebi osigurati najbolji mogući poklon.

Pokretanje videa...

Lovrićev doček u Osijeku 03:55

Osječani su u 25. kolu Prve HNL pobijedili Dinamo i smijenili ga na vrhu uz dva boda više i utakmicu više. Do kraja prvenstva je još 11 kola, a Nenad Bjelica i njegovi igrači su pobjedom protiv najvećeg rivala pokazali da su ove sezone spremni na korak koji čekaju od osnutka kluba. A to je prvi naslov prvaka u povijesti. 

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica bez puno prilika, ali pobjednika je odlučio Bjeličin zlatni džoker. Antonio Mance ušao je u igru u 73. minuti, a četiri minute kasnije srušio aktualnog hrvatskog prvaka. 

Bila je to eksplozija oduševljenja na tribinama Gradskog vrta, više od 7000 ljudi slavilo je veliku pobjedu, a slavlje se nastavilo u svlačionici. Bjelica i njegovi igrači pokazali su da itekako znaju i proslaviti ovaj rođendanski trijumf.

Pjevale su se navijačke pjesme Osijeka, a onda je na scenu stupio trener Bjelica koji je zapjevao osječke himne s maskotom kluba Legom. Nedugo nakon toga je uzeo kolica koja se mogu pronaći u trgovini pa lupao njima u ritmu dok su ostali pjevali iz sveg glasa.

Bakljada na utakmicu Osijek - Dinamo

Bila je to burna proslava velike pobjede nad glavnim konkurentnom za naslov. No, prvi korak je tek napravljen. Bijelo-plavi su zasjeli na prvo mjesto, ali od sljedećeg kola će biti lovina.

Slavljenička atmosfera Osijeka, Dinamo nije uspio zadržati vrh

Noć je to koju će Osječani jako dugo pamtiti. Još pogotovo ako im Nenad Bjelica donese ono što je obećao po dolasku u rujnu 2020. godine. Naslov prvaka za kojim čezne cijela Slavonija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju