To je to što me zanima!

Luda utakmica na Goodisonu: Pao je gol nakon 32 sekunde!

Mladi Davies zabio je već u 32. sekundi utakmice, a ni pet minuta nakon početka utakmice bilo je 1-1. Everton je kasnije gubio da bi na kraju stigao do vrijedne pobjede 4-2
Vidi originalni članak

Everton i Leicester odigrali su odličnu utakmicu na Goodison Parku, a na kraju su slavili igrači Evertona sa 4:2.

Utakmica za domaćine nije mogla bolje početi. Mirallas je povukao jednu kontru, a nakon što je on srušen, lopta se odbila do Daviesa koji je poslao loptu u mrežu Schmeichela već u 32. sekundi utakmice.

No da to neće biti lagana pobjeda Evertona dokazao je Slimani koji je već u 4. minuti nakon kontre zabio za izjednačenje.

No već u 10. minuti vidjeli smo potpuni preokret i vodstvo LeicesteraMarc Albrighton izveo je slobodan udarac s lijeve strane šesnaesterca Evertona i dok su svi očekivali ubačaj, on je loptu uputio prema golu Roblesa i fantastično pogodio za 1:2.

Everton se vratio u egal već u 23. minuti. Barkley je nabacio pred gol gdje je Lukaku glavom pospremio loptu u mrežu. 

Novi preokret vidjeli smo u 41. minuti. Mirallas je oštro nabacio iz kornera na pet metara gdje je najviše skočio Jagielka i ponovno doveo Everton u vodstvo od 3:2.

Konačnih 4:2 postavio je Lukaku svojim drugom golom nakon kornera u 57. minuti. Belgijac je tako zabio u sedam domaćih utakmica za redom, a ovo mu je bio 12. gol. Ukupno je zabio 23 gola, jedan više od cijele momčadi Middlesbrougha!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JamesBond007700 10.04.2017.

    Slabo pratim Everton,ali danas sam gledao i ovaj lukaku je steta sto ne igra u nekim top klubovima.strasno podsjeca na adriana i drogbu.

  • MExplorer 09.04.2017.

    Drago mi je sto su zmije izgubile ... bio bih najsretniji da su ispali iz lige, ali ipak imaju prekvalitetnu momcad za takvo nesto...

  • Blue Moon has risen 09.04.2017.

    E ovo je bila utakmica, a ne ono u 14:30 danas. Posebno prvo poluvrijeme, prva premierligaška utakmica,možeš uvijek uživat. Leicester je odmarao pola momčadi za ligu prvaka pa ovo i nije neko mjerilo, ali ovaj stoper balanuai nešto nema pojma. Kriv za dva gola, a Lukaku ide k tituli najboljeg strijelca. Baš zanima koliko Everton sljedeće sezone može napravit u eutopskoj ligi, imaju nekoliko telentiranih mladih igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare