To je to što me zanima!

Ludi Carroll: Na obiteljskom se vjenčanju pojavio u - trenirci!

West Ham je tu noć igrao u Southamptonu pa je Carroll morao žuriti da bi uopće stigao na vjenčanje. Uzeo je taxi iz Southamptona za London i uputio se na svečani događaj
Vidi originalni članak

Napadač West Hama Andy Carroll uvijek je bio osebujan karakter. Na stranu s mnogobrojnim ozljedama koje su mu usporile karijeru, Carroll je u nogometnim krugovima bio poznat kao onaj koji voli zaviriti u čašicu.

Vedrog karaktera i uvijek spreman za zabavu, pozornost je privlačio i van travnjaka pa je upadao u probleme s drogom, a doživio je i prijetnju vatrenim oružjem kada mu je lopov pokušao oteti novac i automobil.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On je sam sebi najveći neprijatelj - rekao je jednom prilikom Slaven Bilić, koji ga je vodio u West Hamu.

Ipak, to što je napravio na vjenčanju sestre njegove zaručnice ostat će zapamćeno zauvijek. Carroll je bio poseban gost cijelog događaja, a na vjenčanju se pojavio - u opremi kluba!

West Ham je tu noć igrao u Southamptonu pa je Carroll morao žuriti da bi uopće stigao na vjenčanje. Uzeo je taxi iz Southamptona za London i uputio se na svečani događaj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Propustio je početak i došao na posljednjih pola sata, ali dovoljno da nastane ova ikonska fotografija.

- Sretna sam što je AC uspio stići na vjenčanje. Stigao je taksijem iz Southamptona samo zbog ove slike - napisala je na Instagramu njegova zaručnica Billi Mucklow.

Nema razloga kojim bi opravdao činjenicu da se na vjenčanju pojavio u trenirci, a ne u odijelu, ali kad si Andy Carroll to je, ustvari, i manje bitno.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Orahova1 02.01.2019.

    Da je to neki naš uradio bilo bi komentara poput primitivčina balkanac itd, ali pošto je to uradio tamo neki englezčić odma je laf.

  • srecko64 31.12.2018.

    Klaun.

  • bećarbekrijabaraba 31.12.2018.

    Kako igra čudim se da je pogodio pravu trenirku obući...😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare