To je to što me zanima!

'Ludi' Dinamovac slavi: Pablo Migliore šampion je Urugvaja

Došao sam u Penarol kako bih osvojio naslov. Upravo to sam i napravio. Ne znam hoću li ostati, čini mi se jako teško, rekao je Pablo Migliore nakon velike proslave
Vidi originalni članak

Pablo Migliore u Dinamo je stigao u srpnju 2013. Za Dinamo je branio dvije utakmice, protiv Osijeka 12. srpnja i sedam dana kasnije protiv Zadra. Posvađao se s tadašnjim trenerom Krunoslavom Jurčićem i napustio Dinamo. On je, naime, na trening doveo sina, što je u Dinamu činio nekoliko puta. Trener Jurčić tolerirao mu je to sve do pred europsku utakmicu protiv Fole Esch, kad ga je zamolio da odvede sina jer mu nije mjesto na treningu, a posebno ne u svlačionici.

Migliore je rekao da nema problema, otišao s njim, a na trening se više nije vratio! Otišao je i ostavio Dinamo na cjedilu, bez golmana.

- Došao sam u Penarol kako bih osvojio naslov. To sam i napravio. Ne znam hoću li ostati, čini mi se jako teško - rekao je Migliore nakon proslave.

"El Loco", što na španjolskom znači luđak, a što mu je bio nadimak, bio je najbolji golman urugvajske lige, u sezoni je primio 13 golova, jedino je golman Danubio (12) primio manje. Penarolu je ovo 50. naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • j0s1p_ 08.06.2015.

    protiv hajduka je isto branio, zar ne?

  • slavonija 08.06.2015.

    "Tko je Kruno Jurčić"'

  • strmi007 08.06.2015.

    Bravo za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare