To je to što me zanima!

Ludi Rumunj lupeta: Modrić sa 19 nije bio ni pola kao moj mali

U redu, zabija više nego Modrić. Pa Modrić sa 19 godina nije bio ni upola dobar kao Morutan. Trebamo li usporediti Dybalu s Morutanom? Pa ljudi, Dybala je patuljak, ima 165 cm, kaže predsjednik FCSB-a
Vidi originalni članak

Gigija Becalija, gazdu rumunjskog FCSB-a (bivše Steaue) dobro smo upoznali prilikom Hajdukovih susreta s tim klubom u Europi.

Vrijeđao je tada splitsku momčad rekavši da su loši, a sada je, pokušavajući pohvaliti svog mladog veznjaka Olimpiua Morutana (19) ponovno uključio Hrvata u priču.

I to ni manje ni više nego najboljeg na svijetu, Luku Modrića, kapetana svjetskih doprvaka. 

- Morutan trenira odvojeno od drugih, ostaje i dva sata nakon treninga pucati slobodnjake. Morutan voli Luku Modrića. U redu, zabija više nego Modrić. Pa Modrić sa 19 godina nije bio ni upola dobar kao Morutan. Trebamo li usporediti Dybalu s Morutanom? Pa ljudi, Dybala je patuljak, ima 165 cm.

I dok se za usporedbe s Modrićem možemo samo nasmijati bez pretjeranih komentara, spomenimo kako je Argentinac Paulo Dybala visok 177 cm, a Morutan - pet manje!

Doduše, momak se i dalje psihofizički razvija pa je moguće da će se izjednačiti s 'patuljkom' iz Juventusa.

Morutan prema Transfermarktu vrijedi oko milijun eura, no Becali za njega traži ogroman novac. Mladi je veznjak ove sezone stigao u klub iz Botosanija, a u 16 utakmica ima tri zabijena gola i pet asistencija.
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • danko1471991 03.10.2018.

    Pa nije ništa pogrešno rekao...

  • nav1e 03.10.2018.

    Kog briga kako igras u ovim godinama. Mnogi su bili uzasno velik talent s 19, pa ih s 25god nije na mapi bilo.

  • mrva01 03.10.2018.

    novinari napuhnu vjest.......mozda koristite digo kvasac....

Komentiraj...
Vidi sve komentare