To je to što me zanima!

'Ludi' Shed Wallace trenera i publiku gađao ručnicima

Pistonsi su u najgoroj negastivnoj seriji od 1995., izgubili su 8 utakmica u nizu. Igrači su frustrirani, a to se najbolje vidi na primjeru "Crazy Sheda"
Vidi originalni članak

Krilni centar Detroit Pistonsa mogao bi biti suspendiran na nekoliko utakmica zbog incidenta u porazu protiv New Orleans Hornetsa. Frustriran zbog loše igre svoje momčadi Wallace je osam minuta prije kraja prvo bacio ručnik u publiku, a potom drugim gađao trenera Michaela Curryja. Sve se odvilo kad ga je Curry izvadio iz igre dok su Pistonsi gubili tri poena. "Crazy Shed" zbog prvog je bacanja ručnika dobio tehničku, a potom je i isključen. Pistonsi se nakon toga nisu uspjeli vratiti u utakmicu, te su pretrpjeli osmi poraz u nizu. To im je najdulja serija poraza u posljednjih 14 godina.
Slično se dogodilo sredinom deveesetih kad je igrač Phoenix Sunsa Robert Horry ručnikom gađao trenera Dannyja Aingea, također nezadovoljan zbog toga što je zamijenjen. Igrača su suspendirali i klub i liga, a zbog te nesmotrenosti propustio je osam utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare