To je to što me zanima!

Ludilo u Parmi: Milan uzeo tri boda u utakmici s devet golova

Padaju golovi na sve strane u Italiji. U drugom kolu prvenstva bilo ih je tri po susretu, a najveći dio obavili su milanski klubovi. Inter je zabio sedam, a Milan pet pogodaka
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić opet je bio na vrhunskoj razini u pobjedi Intera protiv Sassuola, no plavo-crni i dalje gledaju u leđa gradskom rivalu. Nakon jako loše igre na pripremama, do vrha ljestvice na početku sezone stigao je Milan. 

Ekipa Pippa Inzaghija u prvom je kolu pobijedila Lazio s 3-1, a u drugom u gostima Parmi zabila pet. Pobjeda 5-4 znači da crveno-crni na račun gol-razlike drže vrh ljestvice ispred također stopostotnih Juventusa i Rome. 

U nedjeljnom susretu Giacomo Bonaventura zabio je prvi, u 25. minuti za 0-1. Izjednačio je bivši član Milana Antonio Cassano samo dvije minute poslije, ali na poluvrijeme Milan ide s dva gola viška. Pogađali su Keisuke Honda u 37. i Jeremy Menez u 45. minuti iz penala. 

Felipe je u 51. minuti smanjio na 2-3, Nigel de Jong u 68. vratio na dva razlike, a 37-godišnji Alessandro Lucarelli zabio za 3-4 pet minuta poslije. 

Potez susreta napravio je Menez u 79. minuti, kad je petom zabio za 3-5, a konkurirali bi mu Mattia De Sciglio i Diego Lopez za suradnju iz 89. minute da se ne radi o autogolu. Branič je zabio gotovo s centra jer je golman nespretno reagirao na njegovo dodavanje. 

Milan, Juve i Roma jedini su s dvije pobjede iz dvije utakmice. Lista će biti kraća za barem jedno ime već sljedećeg tjedna jer u subotu Juventus gostuje kod Inzaghijevih. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • dobro jutro 15.09.2014.

    Ako rijese obranu nece imati problema,a Inter kao slucajno i proslu sezonu je tukao Sassuolo 7.0 Cudno zar ne,Kova odlican

  • -Rio 15.09.2014.

    Purgeri su malo nervozni,a pa da'prosao vikend,mamurni pjancilo se na cajkama,imam ih desetak na facu,prije izlaska obavezno objave cece mece,a na povratku kuci sjete se svetog imena pa objave i neku pjesmu o njemu:-)

  • -Rio 15.09.2014.

    Kaj'e cajkasi,sam nekaj slagao

Komentiraj...
Vidi sve komentare