To je to što me zanima!

Ludnica na vaganju u Areni: Filipa Pejića bodrilo 300 ljudi

Gledatelji iz brojnih zemalja pratili su vaganje boraca koji će u nedjelju nastupiti na UFC Fight Nightu 86 u zagrebačkoj Areni. Zagrepčanin Filip Pejić imao je posebno bučnu podršku
Vidi originalni članak

Dan uoči najvećeg MMA-događaja u povijesti Hrvatske, UFC Fight Nighta 86 u zagrebačkoj Areni, organizatori su priredili tradicionalno vaganje za sve koji će sutra izaći u oktagon.

Mladi Filip Pejić (23) vaganje je odradio kao da će se taj čas boriti protiv Poljaka Damiana Stasiaka u kategoriji bantam. Bio je iznimno "napaljen", što i ne čudi s obzirom na gotovo 300 ljudi iz zagrebačke Dubrave koji su ga došli podržati.

Među 500-tinjak gledatelja na vaganju u Areni bilo je dosta Poljaka, a našlo se i gledatelja iz Danske, čak i iz Kazahstana i Turkmenistana.

Vaganje za središnju borbu večeri između Bena Rothwella i Juniora dos Santosa (teška kategorija) privuklo je najveći interes publike koja je skandirala borcima, a Gabriel Gonzaga i Derrick Lewis (teška) malo su se oteli kontroli i počeli naguravati u tradicionalnom okršaju pogledima. Ipak, većeg posla za zaštitare nije bilo.

UFC Fight Night 86 u Areni Zagreb počinje u 16:30 uvodnim borbama, a glavni program na rasporedu je od 20 sati. Očekuje se kako bi glavna borba večeri između Rothwella i Dos Santosa trebala biti između 22 i 22:30.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Zalac 10.04.2016.

    Intelektualac!

  • bukachev 10.04.2016.

    ajde ne pricajte gluposti,decko je pravi sportas!brz,eksplozivan,precizan i dobar tehnicar!nadam se da ce danas odnijeti pobjedu i upisati se u povijest ufc-a u hrvatskoj!!drzim ti fige filipe i samo hrabro!!

  • 10.04.2016.

    Nadam se da će taj Pejić dobit batine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare