Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ludnica na vaganju u Areni: Filipa Pejića bodrilo 300 ljudi

Ludnica na vaganju u Areni: Filipa Pejića bodrilo 300 ljudi
1

Gledatelji iz brojnih zemalja pratili su vaganje boraca koji će u nedjelju nastupiti na UFC Fight Nightu 86 u zagrebačkoj Areni. Zagrepčanin Filip Pejić imao je posebno bučnu podršku

VIDEO

Dan uoči najvećeg MMA-događaja u povijesti Hrvatske, UFC Fight Nighta 86 u zagrebačkoj Areni, organizatori su priredili tradicionalno vaganje za sve koji će sutra izaći u oktagon.

Mladi Filip Pejić (23) vaganje je odradio kao da će se taj čas boriti protiv Poljaka Damiana Stasiaka u kategoriji bantam. Bio je iznimno "napaljen", što i ne čudi s obzirom na gotovo 300 ljudi iz zagrebačke Dubrave koji su ga došli podržati.

Među 500-tinjak gledatelja na vaganju u Areni bilo je dosta Poljaka, a našlo se i gledatelja iz Danske, čak i iz Kazahstana i Turkmenistana.

Vaganje za središnju borbu večeri između Bena Rothwella i Juniora dos Santosa (teška kategorija) privuklo je najveći interes publike koja je skandirala borcima, a Gabriel Gonzaga i Derrick Lewis (teška) malo su se oteli kontroli i počeli naguravati u tradicionalnom okršaju pogledima. Ipak, većeg posla za zaštitare nije bilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

UFC Fight Night 86 u Areni Zagreb počinje u 16:30 uvodnim borbama, a glavni program na rasporedu je od 20 sati. Očekuje se kako bi glavna borba večeri između Rothwella i Dos Santosa trebala biti između 22 i 22:30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu