To je to što me zanima!

Ludnica na Višnjiku: Stotine uz bakljadu dočekalo Zadrane!

Tornado ih je pozdravio na parkingu u ledenom Omišu, no prava fešta krenula je pri povratku u Zadar! Ludnica na Višnjiku dočekala je pobjednike, a u užarenoj atmosferi skupilo se nekoliko stotina navijača
Vidi originalni članak

Zadar je osvojio Kup Krešimira Ćosića pobjedom protiv Splita (79-70), a koliko im ovaj trofej znači najbolja je potvrda fešte koja je uslijedila nakon što je kapetan momčadi Dominik Mavra podigao trofej ispred svojih suigrača. Navukli su Zadrani unaprijed pripremljene majice, otvorili šampanjac i pohitali jedni drugima u zagrljaj.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Zadrana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tornado ih je pozdravio na parkingu u ledenom Omišu, no prava fešta krenula je pri povratku u Zadar! Ludnica na Višnjiku dočekala je pobjednike, a u užarenoj atmosferi skupilo se nekoliko stotina navijača.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Zadrana na Višnjiku

Doček je bio planski i s nestrpljenjem se čekalo kada će zadarski junaci stići pa se očekivani dolazak pratio iz minute u minutu i znalo se kada će Zadrani stići kod dvorane.

A kada su napokon stigli - uslijedila je ludnica.

Ni hladno vrijeme nije zaustavilo Zadrane da dođu pozdraviti svoje junake pa se uz veličanstvenu bakljadu orila pjesma "Zadar, šampion".

Koliko ovaj naslov znači gradu košarke govori da su ljudi na Višnjiku ostali iza 1 u noći. I ne, nisu se pridržavali epidemioloških mjera, ali kako to očekivati od navijača kad se mjera ne pridržavaju ni oni koji su ih donijeli?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • domo 14.02.2021.

    Aha, a taj kup se još uvijek igra?? Mislio sam obzirom na to koliko se medijski prate košarkaške utakmice kod nas da mi uopće nemamo aktivne klubove jer uglavnom čitamo vijesti iz,, regiona''..

  • hrvatski emigrant 27 14.02.2021.

    sport sluzi da bi masu odvuklo od stvarnosti ,on je alat da bi se masama lakše upravljalo

  • 14.02.2021.

    Imaju Kalmetinog prijevoznika .. u p.m. Jeli on radi kao Dumbović ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare