To je to što me zanima!

Ludnica u hotelu! Evo kako su dočekali 'vatrene' nakon Brazila

Hrvatske reprezentativce je po dolasku u Hilton dočekala sjajna atmosfera te su sa zaposlenicima hotela i članovima stručnog stožera slavili prolazak u polufinale
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija srušila je moćni Brazil nakon lutrije penala te osigurala plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sjajna atmosfera u hotelu Hilton nakon pobjede Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' su se nakon povijesne pobjede zaputili prema hotelu Hilton u Dohi gdje borave tijekom prvenstva. Po dolasku ih je dočekala sjajna atmosfera te su sa zaposlenicima hotela i članovima stručnog stožera slavili prolazak u polufinale. 

U hotelu ih je dočekala i direktorica Hiltona, a svi prisutni mobitelima su snimali aktualnog viceprvaka kako bi ovjekovječili ovaj povijesni trenutak za hrvatsku naciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Hrvatski reprezentativci u dobrom su raspoloženju uživali u dočeku povodom kojeg su za njih priredili i konfete, a brojni su mahali hrvatskim zastavicama. 

Izbornik Zlatko Dalić nije mogao sakriti osmijeh od uha do uha, a predsjednik HNS-a Marijan Kustić također je uživao u ovom posebnom trenutku. 

Hrvatska će u polufinalu snage odmjeriti protiv Argentine, a susret je prema rasporedu u utorak s početkom u 20 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KIokan92 13.12.2022.

    ... statisti i osoblje hotela !!!!

  • 12.12.2022.

    zanimljivo mi da toliko navijača imamo tek kad repka uđe (najmanje) u polufinale..dok u kvalifikacijama i ligi nacija imamo više ljudi koji prate kriket i badminton..

  • brane456 12.12.2022.

    kako je dobro biti hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare