To je to što me zanima!

Ludnica u Istanbulu: Navijači Intera upali igračima u hotel!

Manchester City i Inter se večeras od 21 sat bore za trofej Lige prvaka. Bit će to spektakl za pamćenje na krcatom Ataturku koji prima 74 tisuće gledatelja, a navijačko ludilo na ulicama Istanbula krenulo je i dan uoči utakmice
Vidi originalni članak

U Istanbulu je sve u znaku finala Lige prvaka. Navijači su preplavili grad, kuhari u restoranima nose dresove Manchester Cityja i Intera, njihova obilježja moguće je kupiti na svakom koraku, a sjajna atmosfera vlada na ulicama.

Navijači finalista Lige prvaka okupirali su najveći turski grad. Svatko na svojoj poziciji, uz čarobni napitak od ječma i hmelja u ruci i s pjesmom na usnama. Fešta je krenula i prije utakmice koja počinje večeras u 21 sat.

Manchester City lovi prvi povijesni naslov Lige prvaka, a Pep Guardiola konačno priznanje da može ovo natjecanje osvojiti bez Lea Messija. To je jedan od razloga zašto su bogati Arapi ušli u klub. Htjeli su od Cityja napravili klub koji će pokoriti cijelu Europu. To im već godinama uspijeva u Premier ligi, a sada drugi put u tri godine imaju priliku konačno se domoći 'klempavog trofeja'.

S druge strane, Inter je klub s nemjerljivo većom povijesti, ali i autsajder u ovome dvoboju. Potpuno neočekivano se momčad Simonea Inzaghija plasirala u prvo finale nakon 2010. godine. Tada ih je vodio legendarni Jose Mourinho koji ih je i odveo do posljednje europske titule, a ukupno treće. Danas ih čeka težak susret u kojem će biti u podređenom položaju i zato je izuzetno bitno iskoristiti svaku šansu. 

Bit će to spektakl za pamćenje na krcatom Ataturku koji prima 74 tisuće gledatelja, a navijačko ludilo na ulicama Istanbula krenulo je i dan uoči utakmice. Navijači Intera doznali su u kojem hotelu su smješteni igrači pa su ih i dočekali nakon treninga. Okupirali su ulaz hotela, podržali ih gromoglasnom pljeskom, a neki od navijača su i unatoč strogim mjerama osiguranja uspjeli upasti u hotel. Veća motivacija igračima nije potrebna.

Igrači Intera su na licu mjesta mogli vidjeti koliku podršku imaju i koliko njihovim navijačima znači ova utakmica. A čeka ih paklena borba. Moćni City koji lovi treći trofej ove sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.06.2023.

    Ode komentar a zaboravio još napisati da će Gianluca Pagliuca obraniti odlučujući jedanaesterac

  • 10.06.2023.

    Igra se svjetsko prvenstvo u malom nogometu - socca - hrvatska sinoć izbacila domaćina njemačku u osmini finala, sad za sat vrimena igraju protiv Slovenije. Aj nije mega spektakl ali momci su zaslužili bar jedan članak👍🏼 🇭🇷

  • Kapo 10.06.2023.

    Ne vidim nikakvu sansu Intera u vecerasnjoj utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare